UA to Canada CUAET
-
якщо ви вкажете, що не працювали ніколи в житті, то вам прийде запит надати пояснення, що ви робили і як забезпечували себе грошима. це затягне розгляд заявки, не кажучи про те, що вам потрібно буде щось вигадувати.
-
Добрий день, як виглядає квитанція про оплату кур‘єрської доставки?
-
Я думаю, випадок моєї дружини - аномалія, і скоріше за все є чиєюсь недбалістю (яку, я сподіваюсь, не треба виправляти, решта даних у візі виглядають типовими для worker візи). Більшість людей отримують робочу візу на три роки. Якщо ціллю є отримати візу на якнайдовший термін (і перміт не є важливим), краще подаватись на візитор.
-
Нет w на три года, v на 10 визитор и 3 года рабочая
-
тобто верк перміт, як і раніше казали на 3 роки, але віза в канаду до кінця паспорта?
-
я так розумію, вони зараз всіх подають на ворк перміт, навіть якщо подаєшся на візітор. Бо я подавалась на візітор і вказала в заяві галочку, що планую працювати
-
як це ви подавались на візитор, якщо ставили відмітку, що хочете працювати? це вже не візитор віза, а віза воркер.
-
t.me/UAtoCanada/219210
-
У меня стоит визитор, я отмечал что буду работать ))
-
нет, не сойдет, для подтверждения опыта нужно указывать количество часов в неделю, заработную плату, должностные обязанности - всего этого в трудовой нет
-
з червня минулого року, хто подавався, вже майже як рік, видають лише воркер візи тим, хто ставив відмітку.
-
я робила так само, як і в перший раз рік тому. Це моя вже друга заява. Бо по першій є певні проблеми, хоча повний апрув на візу є. І тоді у мене була V, я також подавалась на візітор і ставила галочку про роботу в заяві. Так само заповнена заява 1в1 і тільки категорія тепер W
-
я же написала, хто подавався ДО ЧЕРВНЯ МИНУЛОГО РОКУ, отримували візитор. не знаю, скільки раз ще повторити.