UA to Canada CUAET
-
Как называется письмо? Возможно это Procedural Fairness? Тогда это не отказ, а дозапрос документов. Вчитайтесь в письмо.
-
1. Тобто ще раз заповнювати анкету, ніби вперше? Але прикріпити існуючий ворк перміт? 2. Минулого разу я створювала акаунт на себе, на свою електронну пошту, подавала документи за сім'ю від себе. Цього разу чоловік повинен створити окремий акаунт на себе і подавати від себе анкету?
-
блин, чел) навел тут суеты) да, это дозапрос)
-
Вот видите! Хорошо, что мы "разобрали" Вашу тему)) А то так Вы бы думали, что уже отказ)
-
ребят подскажите пожалуйста, в чем может быть ошибка? Имею 2 ое гражданство... после его внесения выбило эту ошибку : Error:There is only 1 country or territory entered in the table. You indicated that you are a citizen of more than 1 country or territory. You need to enter all countries or territories that you are a citizen of before you can continue.
-
треба внести усі громадянства. вас спочатку запитували де ви народились, це не питання про громадянство.
-
якщо все правильно ввести, помилки не буде. додати потрібно два громадянства через кнопку add.
-
Шановні учасники групи, Я б хотів звернутися до вас з проханням поділитися своїм досвідом переїзду з Австрії та Німеччини до Канади. Які були причини вашого рішення покинути країну та перебратися до Канади? Також, якщо можливо, будь ласка, поясніть переваги та недоліки кожної з цих країн з вашої точки зору та чому ви вирішили жити саме в Канаді. Буду вдячний за будь-які відповіді та думки з цього приводу. З повагою,
-
Не действуют.