UA to Canada CUAET
-
вы можете спросить и вы спросили. при этом если вам не отвечают, не нужно спамить вопрос заново. отсутствие ответа говорит в пользу того, что вы не в том чате спрашиваете. я вам именно на это обратила внимание. и более того указала, где вы получите самую точную информацию - в органах германии. также поиск по чату работает. и можно по слову германия найти то, что писали участники ранее.
-
Поищите чат в тг Германии.
-
Доброї ночі)) підскажіть будь ласка як зжати фото для Procedural fairness?
-
У мене проблема: Вже досить довго , більше місяця видає помилку при заповненні анкети. останню графу заповняю а потім вона щезає. І так багато раз..
-
t.me/UAtoCanada/227615
-
Так воно все одно далі не пускає якщо не поставлю дату закінчення тимчасового документу Іспанії. Але якщо і ввожу дату вона щезає і все одно далі не пускає
-
в будь-якому онлайн редакторі. гугл compress jpeg
-
якщо ви поставили відмітку this is where i currently live, то кінцевої дати не буде. не бачу ніякої помилки, в чому проблема?
-
Так які пробіли якщо дати я обираю із запропонованого списку!?)) Там ніяк не може бути пробіл. Ставлю чи не ставлю дату все одно видає помилку і пише ввести дані де ви жили останні 5 років. Я ввожу і все повторюється..
-
ви повинні вказувати всі країни, де проживали більше 6 міс за останні 5 років. дати ви обираєте самі, який ще список з датами? де ви жили до Іспанії? якщо в Україні тільки, то ставте від народження до Іспанії Україну. без пробілів.
-
Дякую))
-
я у вас бачу Іспанію, якщо ви ставили відмітку що там живете, то НЕ БУДЕ там ніякої дати. ви не показували, що у вас за країна стоїть до Іспанії. тому не можу вам нічого порадити. покажіть всі країни. не дає пройти далі тільки якщо є пробіли в датах проживання в країнах.
-
Так тому то і проблема що я це ввожу вже місяць!!!))) В графі "То" дата не зберігається!! І мене не пускає далі.
-
не може не давати вибрати дати. ви додаєте країну через кнопку +add.
-
До Іспанії Україна. Але дати не просить. Так я вже 100 разів ввів все що просять в кожній графі. І як і де може бути пробіл якщо я просто обираю дати із списку!??)) Не я друкую тому пробілів в датах бути не може. Чи про які пробіли Ви маєте на увазі?
-
Тут затримка 5 хвилин. Я ж вже все показав і пояснив. Все ввожу. Україна потім Іспанія. Ввів Іспанію де і живу. Нажимаю сохранить и продолжить і мені знов видає введіть країну але я вже тищу раз ввів і не дає зберегти!!!
-
це мій скріншот, а не його.