UA to Canada CUAET
-
Вы для чего группы создали? Ни один ваш совет не потвержден документально. Более того он не работает. Забыл, я сепаратист с канадским воркингом))) Самим не смешно, люди
-
зрозуміти я вас досі не можу, тож пропоную вам спамити десь в іншому місці)
-
А ответить не могу, ограничения. И все как стадо сюда. Уважайте людей. Идите на.... со своим ограничением. Мне жалко людей. Черти.
-
так, якщо хтось хоче працювати, то потрібно отримувати ворк перміт. без цього працювати в Канаді не можна. скільки йому років?
-
їм не можна працювати, маючи стаді перміт для навчання у школі. податись на ворк перміт по куает можливо лише до 31 березня 2024, в ваших інтересах отримати зараз ворк перміт для сина, тому що після цієї дати отримати open work permit він вже не зможе.
-
в закріпленому є посилання «усе про куает» і там є інструкція на оф сайті англійською. подаватись потрібно з аккаунту ircc (це не той же портал, з якого на куает подавались). скільки може зайняти часу — це індивідуально, десь місяць займало отримати вп деякий час назад. як зараз — не знаю. якщо ви живете близько до кордону зі штатами, можна зробити flagpoling і спробувати отримати вп на кордоні. для цього віза сша не потрібна
-
!!! WORK FROM HOME!!! Hello, . I’m a real estate agent and property owner. I’m looking for a virtual assistant, in managing my property leas and communicating with customers Sales representatives Wages:$600 weekly Text & whatsapp +1 (412) 679‑0868
-
Я в Париже живу ,поэтому забирала сама с ВАК.центра паспорт , обратно не знаю сколько стоит доставка .Все заняло примерно месяц
-
Доброй ночи, вечера Хотела узнать,может кто знает,. У меня есть виза,сын(15лет) ждёт уже больше 4хмесяцев, до сих пор нет приглашения на вклейку. Нам сказали приехать в Вену и просто сдать все документы в визовом центре. Так и сделала Но все безрезультатно ((( Писали в кризисформу,тоже ответа нет. Буду рада любой информации 💙💛
-
Пробуйте звернутись до турагенств. Зараз багато хто допомагає зі вклейкою без реквесту. Ми чекали 6 місяців. І вклеїли лише так
-
ні, в правилах програми чітко написано, що дається на строк до 3 років