UA to Canada CUAET
-
visitor record — це статус візитор, по якому ви не можете працювати і якщо ви доросла людина, то не можете податись на мед страхування воркер — говорить само за себе
-
Вы сдавали детский паспорт без риквеста вместе с копией та перекладом свідоцтво про одруження, роздруковане свідоцтво про народження +переклад, копіі віз батьків, копіі перших сторінок паспортів батьків, Consent letter, original passport requests батьків, лист прохання клеїти візу дитині?
-
Ia Post ,курьером 7 евро
-
Доброї ночі) Підскажіть будласка, я можу зараз податись на CUAET, якщо на данний момент знаходжусь під захистом в Німеччині , але планую в найближчий час повертатись в Україну. Переклад яких документів потрібен і чи повинен бути апостиль? Заздалегідь дякую 🙏
-
-
А чи не підкажете на яку адресу тепер відправляти паспорт до Варшави для вклейки візи? Дякую
-
Я ходила в ptt и отправляла документы kargo. На Адрес vfs Анкары, к паспортам приложила запросы на original passport, распечатку с обратным моим адресом, телефоном и e-mail и чеки об оплате курьра обратно. Реквизиты оплат есть на сайте vfs Анкары. На каждый паспорт, отдельная оплата.
-
Я все в одном конверте отправляла. Обратно паспорта уже отправляют по отдельности, потому что вклеивают их с разным диапазоном. Мужу за две недели все сделали, а ребенок в режиме ожидания 5-й месяц пошел. 🤷♀️
-
vfs так же как и остальные паспорта отправляют в канадское посольство на вклейку, где они все дружно пылятся у офицера на полке. Так что, мне кажется, это не важно лично вы им паспорт принесли или курьером. Такой вот турецкий рандом.
-
Підкажіть будьласка на яку адресу відсилати паспорт до Варшави для вклейки візи. Дякую
-
Всім привіт.Може хтось мав подібну ситуацію.Планую переїзд 2023.08 з Польщі до Канади Торонто. Mаю GUAET дія паспорта до 2024.03.Питання в тому як буде з візою work permit ?Я її отримаю до кінця дії паспорта а потім подам на новий паспорт в Торонто і як потім отримати work permit?Чи подати на новий паспорт у Польщі і їхати з двома паспортами але той старий паспорт мабуть анулюють 🤔 а там віза Guaet то не зможу з того паспорта скористатися.Як в цій ситуації ліпше зробити ?Якщо хтось так летів Дякую за інформацією.