UA to Canada CUAET
-
візу воркер дають на 3 роки, якщо дозволяє паспорт. віза вам не дає права перебувати в Канаді стільки, скільки ви хочете. це лише документ для вʼїзду.
-
Those with a visa under CUAET who arrive on or after April 1, 2024, will need to meet the general requirements to enter Canada and won’t be eligible to receive supports offered under the CUAET special measures. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
До кінця дії паспорту!
-
питання задають у нас в чаті, тут не індивідуальні консультації.
-
це виключення, а не стандартна практика
-
Привіт. Як оплатити зворотню доству паспорта в Чехії?
-
Особисто мені і моїм дітям вклеїли до кінця дії паспорту! В мене діє віза до 2031 року, до цього ж року діє мій паспорт.
-
Доброго вечора,підскажіть ,будь ласка ,до якого терміну можна податися на програму cuaet?
-
ознайомтесь, будь ласка, із закріпленим повідомленням
-
Доброго дня)) Може хтось підкаже з мого питання: В мене є робочий контракт до кінця 2023 року в одній із країн близького сходу, потім я з дитиною планую переїхати до Канади. В мене вже вклеєна віза, а на дитину ще немає і мені сказали, що я повинна вʼїхати в перші 6 місяців (because work permit will not be valid after 6 months if I will not enter). Чи можу я вʼїхати до Канади щоб зробити всі документи (SIN, medical etc.), а потім повернутися з дитиною, чи дитина має вʼїхати в перші 6 місяців після вклейки в паспорт дитини візи щоб не втратити дозволи (study permit for example)