UA to Canada CUAET
-
Ребята, кто записывается на био, хочу поделиться своим кейсов.
-
Был в VAC Мадрид, сказали, что запись только онлайн и главное чтоб день записи был, не страшно если опоздаете на время
-
Эти дни безуспешно пытался записаться, все время или занято или пару слотов на середину мая. Сегодня утром был слот на 18 апреля (делал 11 апреля). Я притормозил и не записался. Дальше днём пару раз проверял - ничего. А вечером вижу слоты с 12 по 29 апреля свободные (напомню я пробовал сегодня, 11 апреля) причём по времени весь день диапазон!!!
Так что постоянно мониторьте, мой вам совет!
-
-
Прощу прощение у опытных участников чата кто, наверное, уже не первы раз видит подобный вопрос, но хотел спросить: я могу принести паспорт в визовый центр на вклейку и потом самому его же забрать без услуг почты?
-
платный, цены варьируются в зависимости от места сдачи.
-
Швеція, надсилання паспортів на вклеювання.
Перша спроба, відправили заказним листом NordPost на єдину адресу, що вдалося знайти на сайті шведського vfs. За трекінгом пакет за 2 дні дістався точки NordPost через вулицю від візового центру й завис там у статусі Available for pickup. За тиждень ми сами поїхали забирати звідти. Дівчина казала, що вже багато людей до них приїжджало так само забирати недоставлені паспорти.
Друга спроба. Пішли власноруч туди, де здавали біометрію (та сама адреса з сайту, куди NordPost не доставляє) на другий поверх, і на дверях візового центру закинули у чорну поштову скриньку той самий конверт, забраний з NordPost. І у кінці робочого дня отримали на мейл трекінгові номери нашіх паспортів від vfs.
Зміст конверту для кожного: паспорт, роздруківка із паспорт реквестом, роздруківка сплати 175 SEK на рахунок з сайту візового центру, роздруківка контакту (ім'я, фамілія, адреса, на яку надсилати назад паспорт, мейл, телефон). На конверті адреса візового центру + "Canada visa application center", це може бути важливо тому, що там, можливо, канадський центр суміщений із центром Саудівської Аравії.
-
Так само як і у будь-якій іншій країні, вам прийде лист, у якому буде інфа на запит вашого паспорту, у самому листі буде лінк на сайт vsf, цей лінк одразу веде до списку в алфавітному порядку відсортовані усі адреси по всіх країнах, обираєте найближчій до вас візовий центр, клікаєте по лінку на місто де знаходиться vac і отримуєте потрібну адресу. Vac - це саме візовий аплікаційний центр, а посольство це не VAC. 🙂 сподіваюся , що правильно зрозуміла ваше питання
-
Зависит от конкретного визового центра. Например, про Румынию выше отписывались, что можно.