UA to Canada CUAET
-
Поделитесь успешными кейсами мама с ребенком 5 лет, без папы
-
так, таке трапилось з нашим другом. майже місяць не міг отримати виплати.
-
1) если бы у Канады был такой доступ, зачем бы они просили у всех справки о несудимости? 2) с каких пор долги по алиментам относятся к криминалу?
-
Можете поділитися своїм досвідом, будь ласка?) Дуже цікаво почути, що ви робили, коли прилетіли, чим жили перші 14 днів, як швидко знайшли роботу в вашому випадку. @mauiwawie але навіть не знаю. Часто таке трапляється? А чи вистачить ~$1000 на перший час? @TapocheckM можливо знайду швидко, а можливо і ні. Розглядаю варіант знайти роботодавця за місяць до вильоту, обговорити дату виходу на роботу і мати її вже до вильоту. Деякі люди практикували таке, і успішно, як я чув.
-
В нашем подъезде украинцам что-то намудрили с Sin номером, они его ждали больше месяца, соответственно и на работу не могли пойти ( ни муж, ни жена). Это к тому, что расчитывать только на выплаты и через пару недель на первую зарплату - идея так себе. Если пойдет что-то не так - это головная боль.
-
Я прилетів у Вінніпег і нас поселили в готель на місяць. Але це було в кінці минулого року. Як там зараз з цим незнаю) роботу знайшов за два тижні, бо є багато досвіду в ремонтах квартир, а також портфоліо. Брат шукав роботу 3 місяці , так як особого досвіду в нього немає)
-
Привiт, у вас теж був такий допис пiсля подачi на фiнансову допомогу? Просто цiкаво чи це норма
-
Это не может быть причиной отказа в выдаче визы. Но это может быть поводом, чтобы человека не выпустили за границу из его страны, если он злостный неплательщик и есть соответствующее постановление суда
-
в анкеті є питання, якщо на нього відповісти «так», то в залежності від ситуації так, можуть відмовити. довідки про несудимість потрібно надавати при подачі на permanent residence в обовʼязковому порядку. Канада не має ніякого доступу ні до чого — як ви собі уявляєте, що інша країна може просто так мати доступ до таких даних?
-
у вас просили довідку про несудимість? ще з таким не стикалась! я говорю про те, що людям, які засуджені по кримінальних статтях, відмовляють, значить якимось чином вони мають відомості. а заборгованість по аліментах тут ні до чого. я питання по іншому ставила.
-
Да-да, и такими тоже
-
справки о несудимости просят абсолютно у всех, просто не при подаче на CUAET, а позже при подаче на PR. при подаче на CUAET вам только задают вопрос о наличии судимости. опять же его бы не задавали, если бы могли узнать ответ самостоятельно. для этого в частности у вас берут отпечатки пальцев
-
А не сплата аліментів то не адміністративна відповідальність?