UA to Canada CUAET
-
Вам в любом случае надо поменять паспорт и после этого получить новую визу в новый паспорт - она же сама там не появится, независимо от фамилии
-
В’їхати треба за 180 днів до закінчення дії паспорта
-
Конечно можно
-
Доброго дня,підскажіть чи можна карткою доплатити за багаж (23 кг)в Торонто?Летимо до Вінніпегу і така ситуація,що до Торонто багаж заплачений,а до Вінніпегу ні
-
Только новая заявка
-
Если по CUAET, сама программа бесплатна
-
це люди самі вигадали, не знаю навіщо. в terms and conditions все чітко написано.
-
Все это слышали, но никто этого не видел
-
Я слышал что если выехать сильно рано то от Канады приходит письмо мол мы вам дали деньги а вы рано уехали просим вернуть, а есть ли какие то лимиты закрепленные правилами куает которые указывают на то, сколько времени нужно пробыть в канаде чтобы такое уведомление не пришло?
-
Платность не зависит от количества заявок, а только от сроков действия программы
-
я бачила тільки фейковий лист з дуже поганим фотошопом
-
це стандартний лист підтвердження, не потрібно нічого робити. там написано, що ви подали копію паспорту, на вклеювання візи потрібно буде надіслати сам паспорт.
-
а вы не видели здесь такого письма ранее, от того кто подал и уехал, я один это видел следущего содержания как описал выше? 😳
-
Доброго вечора, якщо прийшов такий лист ( подача заявника, дитина 13 років, 31.05.2009 д.н), . Про подачу паспорта разом з електронною заявою. Питання це повторно продублювати закордонний паспорт чи чекати коли буде ІД паспорт України і відправляти вже все разом: закордонний та ІД?
-
ознайомтесь з інформацією в закріпленому повідомленні, перед тим, як задавати питання
-
коли прийде схвалення візи. original passport request. доки не прийде — нічого робити не потрібно з паспортом.