UA to Canada CUAET
-
а че так долго? паспорт не укр?
-
ну все bienvenue
-
А можно делать повторно заявку если первая активна , но с 30.08.22 нет до сих пор ответа? В кризисную пишем регулярно - без толку..
-
@mrumiantceva я видалила ваше повідомлення, так як згідно правил групи, які є в закріпленому повідомленні, посилання на інші групи та канали заборонено, як і реклама послуг.
-
ну якось дивно казати, що «вистрілила» заявка, якщо пройшло 3 місяці)
-
Вітаю! Хочу порадитись: я прилітаю в Торонто в середині липня. Я вже опублікувала декілька постів про бажання орендувати житло. За один вечір отримала дуже багато варіантів. Але не знаю, чи треба так поспішати. Чи краще вже на місці цим зайнятись? Я просто не хочу залишить без житла в Торонто. В крайтньому випадку, перший час орендувати житло на Airbnb поки шукаю житло. На тимчасове безкоштовне житло навіть не розраховую. Якщо хтось може дати доречні поради стосовно цього, буду дуже вдячна!
-
Действует, её продлили до 15 июля. До 31 марта 2024 нужно въехать чтобы получить Work Permit
-
До 15 июля же, вроде, а не июня? Или я ошибаюсь?
-
хорошие варианты расходятся, как горячие пирожки и конкуренция среди арендаторов высокая. для вас держать жилье несколько месяцев не будут, только если квартира условно сдается сейчас (подписание договора и оплата), а ожидаемое заселение через 2 мес. бронируйте airbnb на месяц и на место ищите жилье
-
Этого точно сейчас никто не знает.