UA to Canada CUAET
-
дякую за відповіль
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, в який термін приходить «Biometric Validity letter»? Я подавалась собі і своєму хлопцю в один день, біометрію ми також здали в один день і йому «Biometric Validity letter» прийшло на наступний день після здачі (це було 19.04) і його паспорт вже відправили на вклейку візи, а мені по цей день не прийшло «Biometric Validity letter», вже пройшло більше місяця.
-
Всем привет. Хотим выехать с собакой, но говорят в клинике что в течении 3 месяцев после теста на антитела ее не пропустит граница в Европе. Кто сталкивался?
-
Спасибо большое
-
Задайте вопрос в группе Pets to Canada
-
Підскажіть будь-ласка , хочу записатись на здачу біометріі в Києві, потрібно їм писати на почту, можна українською чи Анг мовою заправнювити письмо?
-
Доброго дня все за старою схемою дуже швидко записують
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/news/important-information-to-make-an-appointment
-
Підскажіть де можна найти стару схему🙏 Якесь ключове слово в чаті?
-
так, це я читав) там тільки не вказано якою мовоб це все писать, ось і запитав. Як я зрозумів можна укр?
-
Доброго дня. Хочемо відправити документи на вклейку візи до Варшави. Потрібно в кожен конверт окремо додавати квитанцію про оплату кур'єра 150зл чи можливо щось змінилось. Наперед дякую за інформацію!
-
так, це я читав) там тільки не вказано якою мовоб це все писать, ось і запитав. Як я зрозумів можна укр?
-
Підскажіть будь-ласка, я швидко отримав request, жінка та донька не отримали, вони не громадяни України, мені треба чекати усі реквести? Чи окремо вклеювати, якщо чикати то вони дають лише 30 днів, і ще питання, я можу сам відвезти є така можливість, чи треба тільки відсилати, дякую