UA to Canada CUAET
-
Ребенку же ворк пермит не нужен - даже если вы совсем никуда не успеете, просто придется за заявку заплатить $100, получит визу как и все остальные
-
Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, в каком Посольстве можно вклеить ребенку визу без реквеста (родители уже получили визы)? В Вене этого не делают. Как будто есть такая возможность в Берлине и Варшаве. Скажите, пожалуйста, нужна ли электронная запись для этих Посольств, чтобы подать на вклейку паспорт ребенка без реквеста?
-
В Варшаву почтой отправляла
-
у мужа в Москве уже месяц лежат документы
-
Вы отправляли на вклейку для ребенка без реквеста? И вклеили? Скажите, а что вы добавляли из документов родителей?
-
привіт моя знайома зараз знаходитися у Канаді місті Brampton не може знайти Роботу!Може хтось підказати де шукати?
-
В Онтаріо не знайдеш , дуже висока конкуренція. Підкажіть щоб приїжджала у місто Джаспер, Alberta, Rocky Mountains. Я тут живу і працюю, роботи валом в сезон, і по Альберті в подальшому піар легше отримати буде. В нас на роботу влаштувалася українка , теж із Онтаріо приіхала два місяці без роботи. Тут на реаепшені в готелі зі мною працює. Плюс дуже крута природа,, гори, походи і всяке
-
Дякую величезне вона там шукала, але не знайшла, чи є ще якісь Варіанти, хочеться їй допомогти!
-
У неї навчання може у вас є знайомі які десь підробляють і можуть підказати де знайти хоч якусь!Дякую
-
Із навчанням складніше… в мене є один знайомий там, але він електрик із великим стажем в морі, працював на американську компанію , тому взяли без питань. Ті сайти що написали, вони працюють, я знайшла свою роботу через indeed. Ще порада - роздрукуйте багато резюме і просто заносьте всім кого бачите - кав’ярні , ресторани, готелі. Ще одне: не знаю як в Онтаріо , думаю приблизно так само, але в Калгарі , Альберта, є організації як наприклад Canaf, Gateway, які влаштовують ярмарки вакансій, запрошують роботодавців що вони фізично зможуть поспілкуватися . Спробуйте такі організації для newcomers пошукати, думаю в Онтаріо мають бути ще більше ніж в Альберті . Вони саме націлені на допомогу українцям та іншим новоприбулим , ще в них бувають представники діаспори які ще говорять українською (якщо є мовне питання) , думаю в Онтаріо буде більше