UA to Canada CUAET
-
нехай напишуть мені в приватні повідомлення та розкажуть детальніше, я їм допоможу
-
Ребята что выбрать если диплом специалиста ?
-
отримаєте новий — скан відправите через кризову (посилання в закріпленому) буде схвалення — відправите новий на вклейку
-
ну вам же прийшов лист для здачі біометріі) там вже все написано детально, що потрібно записуватись на здачу. напишіть через кризову (посилання в закріпленому), що ви будете здавати біометрію і коли, якщо вам прийшов лист нагадування
-
громадянка Польщі повинна отримувати еТА, тому що с Канадою в них безвізовий вʼїзд. в неї тільки одне громадянство? якщо лише польське, то як він її тоді подавав? вона біометрію здавала теж?
-
Так, от вчора прийшов лист нагадування. А той лист biometric letter, я так розумію, сам з'явився в кабінеті, відразу після подачі. На імейл раніше сповіщення не було. І я сиділа чекала, не пойми шо... Сподіваюсь я така одна, що не так зрозуміла цей алгоритм. Дякую за допомогу!
-
потрібно завжди перевіряти кабінет, туди приходять усі важливі листи. усі три листа на початку приходять протягом декількох днів, чи навіть скоріше.
-
ні, чекати не потрібно на відповідь. просто здавайте відбитки
-
можливо він помилково вказав її громадянство як українське? у вас є лист client application summary? трохи незрозуміло — він її подав до вас, а віза у вас вже була? це як?
-
І я кожного дня туди заходила і шукала зміни. Прям щодня, весь цей час. А вони були під носом, але не знала куди саме дивитись, тому і не помічала 💁🏻♀️ На біометрію вже Записалась в Київ. Чекаю дату. Після підтвердження дати, тоді напишу вже їм в кризову, щоб точно. Після написання в кризову, вони дають відповідь на запит? Щоб я знову дарма не чекала)
-
Дівчата, якщо хтось раптом зараз в центрі Торонто з бажанням випити келих пива - напишіть мені :)
-
я не про лист-підтвердження запису на біо, а про інформацію по анкеті — client summary.