UA to Canada CUAET
-
для громадян Польщі лише еТА потрібна, не знаю, як він її подавав. нехай дівчина ваша мені напише, так буде зручніше для вирішення проблеми.
-
Супер,вона вам завтра напише.Ім’я Александра .Вже написала: Напиши для цієї що як українець заповнює заявки в системі IRCC – питання. Чи хоче він поїхати з іншими членами родини/дівчиною/хлопцем і вони не одружені. Якщо він відповідае так, вам потрібно ввести дані. Я знаю, що мені потрібна лише eTa, щоб поїхати до Канади. eTa не пропонує таких же можливостей, як CUAET. А чи отримає полька, наприклад, безкоштовну медичну допомогу, коли приїде з громадянином України? Де написано, що ми разом? ніде.Це те ,що вона написала .Чому важлива допомога ,бо чекаємо дитину.Але не на той момент не були у шлюбі ,і ще все в процесі збору документів ,і ще написала тільки,що: Там в IRCC є можливість відзначити, що ваша дівчина не є громадянкою України. Ця опція доступна. Я б не змогла піти на зняття відбитків пальців, система б не пройшла.Дякую і допоможіть прошу .Люди можуть вам написати завтра кожен особисто ,але ви вже знаєте історію і я можу вам відрправити фото закордонних паспортів або електронні запрошення на подачу
-
для тих кому потрібна еТА, все просто — отримують еТА і в аеропорту показують всі необхідні документи щодо спорідненості з українцем. відбитки здають в аеропорту. я особисто все робила для мами та її чоловіка європейця, якщо ви мені не вірите) віза та еТА це лише документи для вʼїзду. ви же не можете отримати звичайну візу шенген в біометричний паспорт? так і громадяни Польщі не можуть отримати візу Канади в свій. ось тут детально написано, що робити для членів сімʼї що їдуть по еТА. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html#eta-required
-
Подскажите пожалуйста не получается загрузить фото почему то , хотя формат использую верный
-
назва файлу повинна бути лише латиницею. або файл завеликий у вас
-
так, звичайно. вони спілкуються з вашою дівчиною? якщо ні, то нехай хтось один з них мені напише і я все поясню
-
нехай тільки зважає на різницю у часі — я у Ванкувері, можу не одразу відповісти, якщо ніч.
-
t.me/UAtoCanada/220873
-
нет, не должна
-
Жінка з дочкою робила. Дуже важка справа. На ютубі є канал Лілії Бойко, там покрокова інструкція. Якщо не виходить вони можуть зробити, не пам'ятаю скільки коштує, але надійно.
-
Сколько в среднем люди ждут ответа?