Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t360323738T Offline
    t360323738T Offline
    Nicole Weirdo
    wrote on last edited by
    Кто-то знает, есть ли шанс поменять ф1 на междугородный сертификат, если прошло 70 дней карантина, а не 90
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    А как вы ф1 получили без 90 дней?
    1 Reply Last reply
    0
  • t920027744T Offline
    t920027744T Offline
    Kateryna Orlova
    wrote on last edited by
    Спасибо, я знаю. Но их двое
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    С кошкой можно в самолет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Вы позвоните лучше туда где меняют ф1 и спросите. Я так понимаю важно получить ф1, а там его уже должны поменять. Мне тоже обещали по телефону дать ф1 раньше, но когда приехали , сказали ждите.
    1 Reply Last reply
    0
  • t360323738T Offline
    t360323738T Offline
    Nicole Weirdo
    wrote on last edited by
    Мне сказали по телефону что выдадут, так как я еду транзитом через Польшу
    1 Reply Last reply
    0
  • t920027744T Offline
    t920027744T Offline
    Kateryna Orlova
    wrote on last edited by
    Ну вот я тоже очень переживаю по этому поводу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    У меня собака летела в карго 14 месяцев голден ретривер 36 кг Здоровья и силы хоть отбавляй, но все равно я стрессанула очень сильно До этого он летал со мной в салоне и я чувствовала себя спокойно Постарайтесь найти способ довезти своих любимцев в самолете Некоторые авиакомпании могут просто забыть включить отопление в отделе карго +животное будет в закрытом темном помещении, со страшными звуками, в переноске их будут переносить сотрудники аэропорта Не хочу вас пугать, но для меня это был огромный стресс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    Добрий вечір!нашу кіцю забули в Амстердамі і полетіла назад в Бухарест бідненька,прилетіла до нас через 3 дня і тому ,я сказала ,що більше не допущу такої помилки,тільки в салоні з нами буде летіти на зворотньому шляху.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарья Сергеевна
    wrote on last edited by
    Какой ужас! Ваше животное просто герой такое преодолеть. Да и вы тоже такое пережить!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    І плакали ми звонили в авіакомпанію сказали,що це ненароком трапилось просто не побачили клітки з нашою кіцею🥲 потім її забрали в готель для тварин в Бухаресті і через три дні і 15годин перельоту вона була з нами, це були ще ті випробовування🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t296719125T Offline
    t296719125T Offline
    Oleksandra Kashyrina
    wrote on last edited by
    Наш досвід переїзду з Харкова до Ванкувера з собакою 20кг (український паспорт) Їхали потягом Харків-Пшемисль (взяли СВ на двох) - собака чудово перенесла, бо 1,5 години погуляли в Києві на зупинці та зранку у Львові. На українському кордоні за собаку нічого не питали. На польському подивились паспорт, зчитали чип, подивились титри та міжнарождний сертифікат. Про титри: собака була чипована і вакцинована за графіком, але трохи не встигали по тих термінах з титрами. Тож пішли в нашу приватну ветеринарку і нам зробили титри як нам треба (робили в Києві) В Харкові отримували Ф1 за день до виїзду потяга, в той же день міняли на міжнародний. Пшемисль-Харків - їхали інтерсіті, треба окремо купляти квиток на собаку, але можна і в провідника на місці купити, щось близько 15 злотих. Собака може їхати в салоні без переноски і намордника - в нас була на руках. Два дні зупинка в Варшаві - субота та неділя. Але ми не ходили до місцевого ветеринара. В понеділок зранку поїхали в аеропорт. Летіли КЛМ - прийняли без черги з собакою. Подивились паспорт (треба зробити ксерокопії - чіпляються на переноску) та IATA (робили в того ж приватного ветеринара) Потім подивились на переноску. Я наперед не знала про ті кляті болти, то в останній момент просто стягнули хомутами - нічого не сказали. Поїлку не чіпляли, бо собака в дорозі не п'є - також зауваження не робили. Наклейки на переноску дали в аеропорті. І дали час погуляти - собаку треба віддавати за годину до літака. Собака в нас трохи тривожна, то дали їй половинку нейралгіна (попередньо тестували). В Канаді отримали нормальну тваринку - одразу побігла робити свої справи і ввечері вже виглядала повністю щаслива. Бажаю всім успіхів!
    1 Reply Last reply
    0
  • t765471589T Offline
    t765471589T Offline
    Iryna Zhupanova
    wrote on last edited by
    Здравствуйте!А как Вы вышли на них?Можете дать контакты?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Павло Мельничин
    wrote on last edited by
    Запрошуємо вас до групи Вінніпегу де все розкладено по поличках t.me/ukrkanada
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dizzy Pop
    wrote on last edited by
    Залежить від авіаперевізника
    1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Согласна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marko Mesić
    wrote on last edited by
    𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒌𝒏𝒆𝒘 𝒊 𝒘𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒃𝒆 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒊 𝒂𝒎 𝒕𝒐𝒅𝒂𝒚 𝒂𝒇𝒕𝒆𝒓 𝒔𝒐 𝒎𝒖𝒄𝒉 𝒔𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒐 𝒔𝒂𝒘 𝒂 𝒑𝒐𝒔𝒕 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒑𝒍𝒂𝒕𝒇𝒐𝒓𝒎 𝒂𝒏𝒅 𝒊 𝒕𝒐𝒐𝒌 𝒂 𝒔𝒕𝒆𝒑 𝒕𝒐 𝒕𝒓𝒚 𝒊𝒇 𝒊𝒕’𝒔 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒌, 𝒚𝒐𝒖 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆 𝒎𝒚 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒘! 𝑰’𝒎 𝒔𝒐 𝒎𝒖𝒄𝒉 𝒔𝒂𝒕𝒊𝒔𝒇𝒊𝒆𝒅 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒚 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒏𝒐𝒘. 𝑰 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒂𝒓𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒘𝒐𝒓𝒌 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒆𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒉𝒐𝒘 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒂𝒓𝒆 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0 t.me/+66v1aPK9mz1jNjI0
    1 Reply Last reply
    0
  • t857865217T Offline
    t857865217T Offline
    Jeckson
    wrote on last edited by
    Кто вез животину West Jet, опишите процедуру бронирования билетов с животным, пожалуйста. Не могу добиться от авиакомпании внятного ответа, или я такой тормоз😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    t.me/petstocanada/109539
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Malytskyi
    wrote on last edited by
    Вот тут вы наверное ошибаетесь. Я тоже когда клацал на qr код попадал на сайт, но в ветклинике, когда делал ф1 доктор удивилась, и сказала что они по этому коду попадают на сертификат.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags