Pets to Canada
-
Группа закрыта, потому что там часто мошенники тусят и людей обманывают, так что отзыв я максимум могу скинуть Юле🥲
-
Lufthansa i Air Canada
-
А що за авіалінії вони пропонували?
-
Хочу залишити відгук про групу гуманітарних квитків Юлі Леї. Залишаю його і тут, бо хочемо летіти з котиками:) Відгук: Замовляли 3 квитки в Канаду. Три дорослих і три кота. Спілкувалась весь час з Наталією. Нам знаходили і міняли рейси 5 разів, бо маємо багато котів. Ми погоджувались на різні варіанти - інші країни вильоту, коти не в салон, а в багаж - окей. Послуга бронювання і оплата котів від дівчат платна - 250 за двох котів (в нас 3 то дорожче). Останній рейс який знайшли - 1 кіт в салон, 2 в багаж, ці місця забронювали і оплатили тільки за салон. Платити за котів в багаж треба в аеропорту. Ми одразу сказали, що нам це не підходить, бо летять батьки перший раз в житті без знання мов і якщо будуть якісь проблеми вони не зможуть вирішити, тому ми хочемо оплатити онлайн (в телефонному режимі) одразу. Нам сказали що так не можна і треба платити в аеропорту. Ми відмовились від квитків і попросили повернути гроші. Через пару годин мені подзвонила сама Юля Лея і почала на повишеному тоні говорити що вона міняла нам квитки 5 разів, що вони тепер будуть платити штраф і що три коти це проблема. Розмова була дивною, мене звинуватили в тому що я повинна була одразу відмовитись шукати квитки з трьома котами і тут в розмову вліз чоловік Віталік і почав кричати що я «їбанько кончене»! Аплодисменти! В мене немає слів навіть описати який це «крутий сервіс» і допомога в підборі квитків. Єдине дякую велике Наталії за допомогу і її час.
-
Нічого не розумію, мені люфтганза 100 раз сказала оплата лише в аеропорту, шо за рофл
-
Я теж летіла Люфтганза і платила в телефонному режимі, тому і кажу що це можна робити:) До цього випадку з ними проблем не було, в мене друзі і родичі через них летіли і все окей, а зараз Віталік і сама Юля зробили класний сервіс:)
-
Я два рази писала силку на їх групу, повідомлення не публікувалось. Як я можу прикріпити силку?
-
Я летіла з котом, і люфтганза платиться лише на стійці реєстрації🙃
-
Я летіла сама з кішкою і в телефонному режимі можна оплачувати за тварин, просто треба довго бути на лінії. Вони беруть за це гроші, а по факту дзвонити і платити ми повинні самі.
-
А, сори, не так поняла. В любом случае у меня с ними проблем не было🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Я летела по тем билетам и все ок
-
Привет Elena. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Удобный. у нас был такой синий, мы его потеряли на вокзале в марте 2022. Флешбек )) Доеументы не ложите в него - потеряется рюкзак, доки будут при вас.
-
Привет Natasha. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
В мене через плече сумка для собаки
-
Опережу админа. И?
-
Чё там?
-
Не знаю, чи дуже релевантний мій коментар, але теж розглядала цей рюкзак для перельоту і в решті замовила на відділення. Моя кота важить 3 кг, то поклала всередину дві пляшки по 1,5 і було дуже незручно + пляшки скотилися на стінку. Думаю, що і з котом ситуація може бути така сама. Для поїздки врешті взяли іншу переноску. Не скажу що 100% вау, але кіця до сих пір періодично залазить посидіти
-
Я мала на увазі що теж зручно, і як рукзак незаймає руки. І запропонувала як додатковий варіант.
-
А ок
-
Ось саме така була
16 Jan 2023, 06:08
133296/174788
5 minutes ago