Pets to Canada
-
А, сори, не так поняла. В любом случае у меня с ними проблем не было🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Я летела по тем билетам и все ок
-
Привет Elena. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Удобный. у нас был такой синий, мы его потеряли на вокзале в марте 2022. Флешбек )) Доеументы не ложите в него - потеряется рюкзак, доки будут при вас.
-
Привет Natasha. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
В мене через плече сумка для собаки
-
Опережу админа. И?
-
Чё там?
-
Не знаю, чи дуже релевантний мій коментар, але теж розглядала цей рюкзак для перельоту і в решті замовила на відділення. Моя кота важить 3 кг, то поклала всередину дві пляшки по 1,5 і було дуже незручно + пляшки скотилися на стінку. Думаю, що і з котом ситуація може бути така сама. Для поїздки врешті взяли іншу переноску. Не скажу що 100% вау, але кіця до сих пір періодично залазить посидіти
-
Я мала на увазі що теж зручно, і як рукзак незаймає руки. І запропонувала як додатковий варіант.
-
А ок
-
Ось саме така була
-
www.trixie.kiev.ua/cats/sumki/28886?i=9617 Ось я таку брала для кота кабанчика, і все ок.
-
Моя киця важить аж 6 кг тож напевно буде ще більш не зручно їй( . Дякую
-
Дякую всім за поради , обов'язково скористаюсь🤗
-
Підскажіть будь ласка, де можна буде в Канаді замовити корм для котів?
-
Дякую
-
Petsmart Petvalue Ren's pets Ветклініки Інші зоо магазини
-
Привет Антонина Антонина. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Добрый день всем участникам чата) у меня кошечка и мы планируем лететь в Канаду
-
Доброго дня, читайте закріплені, там вся інформація))
16 Jan 2023, 06:08
133305/175713
34 minutes ago