Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Dasha Ukhlinova | Design | Analytics. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет N. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Maria Glumova. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет ,. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Валерий. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Haталья Вольных. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Костантин Нурланов. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Наталья Петрова. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет София Бычкова. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Михаил Кашин. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Макар. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1640379599T Offline
    t1640379599T Offline
    Kateryna Molchanova
    wrote on last edited by
    Привіт. Хочу написати свій досвід і подякувати адмінам групи. В нас був переліт Канада- ЄС( Італія). В нас кіт всиновлений в Канаді, в Канаді немає паспортів, тому робили сертифікат, який потім завіряли в CFIA( 55 CAD). Зробили мікрочіп, вакцинацію від сказу. Летіли Westjet. В нас було Lethbridge- Calgary, Calgary-Rome. В Лесбрідж придерлись до переноски, яка зі всіх сторін була більша на декілька см,сказали, що можуть бути проблеми далі, бо переноска не по стандартам, але пропустили, летіли 48 хв, маленьким літаком, переноска зігнулась і ідеально стала під сидінням. В Калгарі ніхто навіть не подивився на переноску, на сек'юріті спитали, чи не боїться кіт через рамку сканера проходити на руках, наш страшенно злякався минулий раз, чоловіка роздер, подер футболку. Тому спочатку я сама пройшла огляд, потім мене відвели в приватну кімнату, я взяла кота на руки, переноску забрали на огляд, кіт почувався добре на цей раз😅Ніде навіть не запитували документи на кота, але це тільки мій випадок. В літаку сказали, що кіт має бути весь час в переносці під сидінням, цей раз переноска ідеально стала під сидінням, навіть не згиналась. Кіт наш перших 5 год сидів тихо, а потім почав носом тертись об переноску,(добре, що сітка в переносці з ліски, а не тряпчана, бо роздер би на нівець) росхитувати, мявчати, я взяла його на руки і накрила пледом( разом з переноскою), потім ми їхали ще по Італії 3 потягами. За весь час він не поїв, в туалет не ходив. Але зайшли в квартиру він одразу сходив в лоток, він не навчений до пелюшки, мабуть тому не зробив свої потреби, в нас вийшло, з нашою дорогою, що котик в переносці знаходився більше суток. В Італії на паспортному контролі серйозний офіцер, після того як ми сказали, що в нас кіт, посміхнувся на всі 32, сфоткав кота і все, також документів не перевіряв. Дякую адмінам за відповіді на мої запитання, можливо часом не доречні💜
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Наталья Петрова. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1640379599T Offline
    t1640379599T Offline
    Kateryna Molchanova
    wrote on last edited by
    Дякую🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Поздравляю вас с приездом, молодцы, что поделились и всё получилось. Италии привет)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Хочу розповісти про свій переліт з кішечкою до  Канади. Наша подорож була з Одеси до Галіфакса. 27 березня о 21:00 ми сіли у рейсовий автобус Одеса- Бухарест (Отопені) і повинні були прибути в аеропорт о 10: 00 ранку на слідуючу добу, але так як нас дуже довго затримували на пропускних пунктах ( український , молдавський та румунський), на яких ми провели у сумі близько 6-7 годин, ми приїхали у Отопені на годину пізніше, об 11:00. 14 годин в дорозі моя кішка не пила , не їла , ну і звісно в туалет також не ходила.Але вона витримала мужньо, іноді мяукала , я брала переноску на коліна, розкривала і гладила її щоб вона заспокоїлась. Так як посадка була в автобусі неповна, нам пощастило і вона сиділа , так би мовити поруч зі мною. Тільки на кордонах я її ставила на підлогу під сидіння. Перший сертифікат в  нас повинні були перевірити на молдавському кордоні і хоч запитати про якісь документи на тварину, але ніхто це не зробив, а я й не наполягала. Далі наша подорож складалася з трьох перельотів. Перший о 6:00 ранку 29 березня з Отопені до Франкфурта.Так як у нас було більше половини доби від приїзду автобусом і до початку перельоту, мені донька забронювала номер в готелі, неподалік від аеропорту( там кішечка, трохи , поїла, попила води, але в туалет не ризикнула сходити, мабуть не влаштувало що це була просто пелюшка. До речі забула написати , що кішку я перевозила доньці.Повернемось до перельоту... У аеропорту одним оком подивилися на документи тварини( паспорт, титри і європейський сертифікат( всього у мене було 3 сертифікати для перетину кордонів)  , я сплатила за її перевіз 60 євро , і все. Коли пропускали всі речі через рентген, також і переноску, попросили витягнути кішку на руки і так з нею разом пройти через рамку. Кішка була перелякана, тому просто вчепилася в мене і нікуди не збиралась тікати, але саме цього я і боялась , що не зможу її втримати. Кішка породи турецька ангора і важить 6 кг. До Франкфурта переліт пройшов добре, вона також інколи мяукала, я її заспокоювала , гладила. У Франкфурті нас ніхто не доглядав, тому що це була транзитна зона. Просто добрались до свого гейту і сіли в літак. З Франкфурта до Монреаля був самий найдовший переліт 8,5 годин, але ми теж його витримали, все  як і раніше, кішка починає мяукати, беру на коліна, гладжу вона заспокоюється. Практично весь час в усіх трьох перельотах кішка була на підлозі під сидінням, навіть інколи дрімала. У Монреаль ми прилетіли о 13:00  і  також почали проходити усі контролі і пропуски, документи кішки( паспорт , титри і Канадський сертифікат) глянули одним оком, але теж сказали витягувати її з переноски і проходити з нею на руках. Трохи випотрошили мій багаж, шукали шось заборонене, але не знайшли, бо нічого забороненого не було. Далі дуже довге очікування у зоні перельоту аж до 21:00. Це для кішки і для мене було саме найскладніше!!! Змогла їй дати тільки трішечки води з шприця і потримати на руках без переноски, але вона сама хотіла лізти назад в свій  переїздний будиночок, на її думку там було безпечніше. Нарешті ми дочекались 21:00 години вильоту і в 23:30 29 березня ми нарешті були в Галіфаксі. На сьогодні, кішечка вже освоїлась на новому місці і почувається добре. P.s. З приводу переноски для кішки, ми дуже довго вибирали і серед дуже дорогих і серед дешевих. І випадково натрапила на переноску, яку саме і купила, і не за всі гроші світу. Переноска дуже класна,  рекомендую!!! prom.ua/ua/p1848096194-sumka-perenoska-dlya.html?adjust_campaign=share&adjust_adgroup=android&adjust_creative=product&utm_campaign=share_button&utm_medium=referral_link&utm_source=b2c_app_android
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Виктория. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Алексей Петров. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Mary Mary. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t396490664T Offline
    t396490664T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Кожен день- добрий день... лікар написав неправильно породу кота , другу лінійку вакцинації . Може ще щось ? Подивіться будь ласка 😔🧡
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags