Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t486277230T Offline
    t486277230T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Ооо, большое спасибо за этот нюанс, даже не задумывалась, спасибо! А сейчас нет проблем с ввозом украинских животных в Канаду? Знаю в прошлом году знакомым пришлось переоформлять украинских собак на польские документы, что бы попасть на рейс.
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Хозяин должен быть вписан в паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    В Канаду она не поедет, если с ней не будет хозяина
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Из Украины выпускают не спокойно, если нет всех доков
    1 Reply Last reply
    0
  • t486277230T Offline
    t486277230T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Уже обследовали, здорова, поняла, спасибо! Есть возможность отдать её друзьям которые едут в Канаду к нам, подскажите, какие доки нужны, и как убедиться в том что все правильно, слышали что из Украины выпускают спокойно, а вот в аэоропорту на Канаду бывают проблемы и не пускают на рейс даже с регистрацией. Как предотвратить такие неприятности?
    1 Reply Last reply
    0
  • t486277230T Offline
    t486277230T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Поняла, большое спасибо! А надо её както готовить к перелету? Успокоительные давать например..? Или лучше не стоит?
    1 Reply Last reply
    0
  • t486277230T Offline
    t486277230T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Добрый день! Друзья посоветовали эту группу! Подскажите, кошка (2,5 года) европейская бурма, как эта порода переносит перелет, не знаете?
    1 Reply Last reply
    0
  • t435134552T Offline
    t435134552T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Спасибо 🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t435134552T Offline
    t435134552T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Собаку нужно с собой брать или можно без нее ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t435134552T Offline
    t435134552T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Добрый вечер, подскажите пожалуйста Планируем выезд с собакой в это воскресенье, все документы готовы (паспорт, прививки, титры, чип) Будем выезжать из Харькова через Румынию в Чехию, так как карантин не прошел, дата забора крови 27 марта. ( надеюсь 🤞🏼 выпустят ) Подскажите по справке ф1, завтра поеду к государственному ветеринару возьму её, потом нужно ехать в дпсс ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня Громова
    wrote on last edited by
    Добрый день ,может кто-то летит с Израиля в Канаду ,и сможет забрать кошечку
    1 Reply Last reply
    0
  • t5309105936T Offline
    t5309105936T Offline
    Світлана Харко
    wrote on last edited by
    Напишите ,пожалуйста,адрес клиники в Миссиссаге,где получали health sertificate
    1 Reply Last reply
    0
  • t554654156T Offline
    t554654156T Offline
    Анастасія 🦊
    wrote on last edited by
    Краще заповнити онлайн в ArriveCan за 3 доби до прибуття
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Спасибо вам большое за подробный ответ! 🙏🏻 декларацию мне нужно заранее где-то взять или выдаст авиакомпания ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t554654156T Offline
    t554654156T Offline
    Анастасія 🦊
    wrote on last edited by
    Ви маєте оформити декларацію і в ній вказати , що з собакою Якщо коротко: 1. Посадка 2. Друк декларації (5хв) 3. Отримання WP (30хв-4год) 4. Отримання багажу та тварини (10хв) 5. На виході відправлять в праву сторону для декларування ( в мене переглянули документи на тварин і сказали іти) (5хв) Це мої дії в Торонто YYZ 3 дні тому з 2 тваринами в холді)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Всем привет! Подскажите пожалуйста (не нашла в закрепе), нужно ли уведомлять заранее вет службу аэропорта, что прилетаешь с собакой? Прилетаем чрз пару недель в Торонто, алгоритм получения справок и про прививки мне понятен, а вот с самим ввозом и что делать по прилету в аэропорту - не очень)
    1 Reply Last reply
    0
  • t560248881T Offline
    t560248881T Offline
    Katerina Kurichenko
    wrote on last edited by
    Можливо хтось може поділитись досвідом перевезення собаки з України до Парижу?(з Парижу буде переліт до Калгарі) Які маршрути можна розглянути? Літак не підходить, так як вага 9кг + брахіцефал Якщо потяг, то де краще дивитись білети? Звідки і куди?(щоб не за всі гроші світу)😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t593946184T Offline
    t593946184T Offline
    Света Света
    wrote on last edited by
    Да, спасибі , відкрила
    1 Reply Last reply
    0
  • t1662867306T Offline
    t1662867306T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Підскажіть який процес замовлення брокера для розмитнення собаки в Ванкувері? Може хтось це робив? Підскажіть будь ласка 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Доброго дня 🙂 Хочу подякувати за ваш чат та поділитись досвідом перевезення кота Україна-Канада in cabin. Кішка до переїзду була з паспортом, чипом, провакцинована, зроблені титри та ревакцинована за неділю до закінчення року з часу минулої вакцинації. З 2022 почала вичати тему поїздок в інші країни та вакцинувати “про всяк випадок”. Всю іншу інформацію по to-do знайшла тут. 1. Оформлення квитків на сайті LOT: брала квитки Toronto-Warsaw-Toronto. Заповнила інформацію на сайті, зателефонувала в представництво LOT в Канаді, пояснила що у мене round-trip і уточнила чи є місце для pet in cabin на потрібну дату при поверненні. Після підтвердження, менеджер додав pet in cabin до квитка, і відправив посилання на оплату. Після оплати - перетелефонувала для підтвердження платежу. Квитки відправили на почту. 2. Розбила весь маршрут на Черкаська область-Львів, Львів-Рава-Руська-Варшава, Варшава-Торонто. Маршрут по Україні розбила тому що не була впевнена, що кішка адаптується (з дитинства боїться незнайомих людей) в транспорті і тому що не була впев. Форму Ф1 отримувала по місцю, і обмінювала у Львові. Підготувала 20 листочків, бо у них “не підвезли папір” 🙂 За те, що повідомили тут про папір - окреме дякую! 3. В аеропорт в Варшаві приїхали за 3 години. Людей майже не було. На стійці зважили кота з переноскою, віддала багаж, отримала квиток. На security control попросили взяти кота на руки і пройти з нею через детектор. Це був єдиний момент, де їй стало дуже страшно, і вона почала кричати як в останній раз та лізти на шию. На щастя, це тривало 3 хвилини. Зі своєї сторони: якщо б я одягла верхню частину шлеї вдома, то було б простіше. Після security був паспортний контроль. Загалом пройшли все за 24 хвилини. 4. Літак. Тут я себе накрутила, тому що при польоті в Канаду був кіт в кабіні, який кричав перші 4 години, а потім ще 40 хвилин під час зниження, а при досвіді їзди на автомобілі моя кішка може годину позавивати. У нашому випадку: кішка часто дихала, тому що було багато людей і діти почали плакати. Під час зльоту заспокоїлась, і іноді навіть лежала з розслабленими лапами, чого не було навіть в потязі. При посадці почала мотати головою і декілька раз починала нявкати тому що діти плакали 😄, але відразу затихала, якщо я ненадовго засувала руку в переноску, і гладила її. 5. Після прильоту пішла заповнювати декларацію, що в мене кіт. Пройшла паспортний контроль,забрала багаж, і далі пішли до виходу, де я ще раз сказала, що я з котом, і пішла декларувати кота. На червоному коридорі у мене перевірили тільки чи дійсна вакцина. Загалом, кішка нервувала і відчувала себе не комфортно, особливо нервувала, коли я відходила від неї більше ніж на 1м. Із їжі брала вологий корм і кремові ласощі, старалась давати воду зі шприца, але вона відверталась весь час, навіть не дивлячись на явно пересохший ніс. Їжу їла коли була вже ну дуууже голодна. Поки були в квартирах - їла і пила як не в себе, і висипалась 😄 Переноску купувала Trixie Air Wings, тому що боялась щоб прям відповідала стандартам, але зараз розумію, що краще взяти щось побільше, на випадок, якщо коту захочеться встати та потягнутись (побачила на практиці, що страшно-не страшно, а сидіти в одній позі стомлюється). З моменту отримання сертифікатів в ДПСС до літака загалом пройшло 4,5 дні. Ну, і по загальних враженнях: як виявилось, дорога з котом не набагато складніша, ніж дорога без кота.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags