Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 256.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ann Byndych
    wrote on last edited by

так ))). тут можно вижити якщо ламбер, єлектрик і з місцевими ліцензіями ))). ну звичайно ні на робочій візі

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by

В мене ще так вийшло, що зарплата стала нижчою за українську через податки) Бо я пішов на вакансію рівнем нижче (бо не брали через відсутність канадського досвіду). Але це не тема чата, тож думаю не буду флудити. Теперь от шукаю як в "загнівающую" Європу поїхать)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ann Byndych
    wrote on last edited by

хай швидше знайдеться шлях )) всього самого найкращого

1 Reply Last reply
    0
  • t494245841T Offline
    t494245841T Offline
    Bolozovich Elena
    wrote on last edited by

Наша львІца після 11 годин в переносці))) я такою її ніколи не бачила)

1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by

Выглядит прекрасно и явно хорошо себя чувствует 😍

1 Reply Last reply
    0
  • t494245841T Offline
    t494245841T Offline
    Bolozovich Elena
    wrote on last edited by

И ещё забыла написать. Не знаю как у других и пока в голове не укладывается как она так могла, но в туалет она не ходила на пелёнку 3 дня! Пока в лоток не насыпала камушки, она как пуля полетела рыть лоток и сделала все свои дела))) терпела до последнего.

1 Reply Last reply
    0
  • t541132017T Offline
    t541132017T Offline
    Katerina Stasyuk
    wrote on last edited by

Подскажите плиз, кто-то перевозил с собой в салоне шотландских или британских котов?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрий Никитченко
    wrote on last edited by

Мы перевозили шотландца, 16.5 лет котику. За 7 дней до вылета начали давать ему успокоительные (брали в ветклинике).

1 Reply Last reply
    0
  • t541132017T Offline
    t541132017T Offline
    Katerina Stasyuk
    wrote on last edited by

Я прочитала что condor не берётся перевозить шотландцев не в салоне, не в багаже

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрий Никитченко
    wrote on last edited by

Как раз летели Кондором, проблем никаких не было. Более того, котик спал на руках у жены половину перелета до Торонто.

1 Reply Last reply
    0
  • t541132017T Offline
    t541132017T Offline
    Katerina Stasyuk
    wrote on last edited by

Вы меня обрадовали

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by

Подскажите если в паспорте указано мое имя но с собачкой будет лететь Мама нужно делать разрешение или на это никто не обращает внимание Спасибо

1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by

Я шотландскую вислоухую

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрий Никитченко
    wrote on last edited by

Так впишите в паспорт вторым владельцем маму.

1 Reply Last reply
    0
  • t531691794T Offline
    t531691794T Offline
    Luba
    wrote on last edited by

Да, у нас Scottish straight везли Будапешт-Франкфурт-Калгари

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by

Просто над своим именем ее, так можно ? Я тоже думала но боюсь не будут ди вопросы

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрий Никитченко
    wrote on last edited by

В паспорте на страничке о владельцах место как раз для двоих.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Samson
    wrote on last edited by

Доброго вечора. Дякую адміну за таку пізнавальну групу! Останні тижні читала всі повідомлення. Хочу написати свій відгук про поїздку через польський кордон Устілуг. На кордоні стояли з 17:00 і пройшли в 6:50. Дуже багато машин і не сильно висока пропускна можливість, майте це на увазі коли плануєте поїздку.

Щодо документів на тваринку в нас були:

• внутрішній паспорт - той, що видають часні клініки з усіма вакцинами (зроблена прививка сказу 2 лютого 22 року)
    • чіп також зареєстровано 2 лютого 22 року (це важливо, чіп повинен бути оформлений в той же час або до першої/дійсної вакцини - це в нас перевіряли)
    • закордонний паспорт зареєстровано 27 лютого 22 року (в ньому в нас немає жодної вакцини, тільки заповнена інформація - заповнювали в державній клініці + сьогодні поставили відмітку що кіт кастрований в часній клініці - це для Канади аби там поставити тваринку на облік і платити менший податок)
    • чіп у котика
    • титри на сказ (ми робили в Латвії 7.04, хотіли в Україні та через війну не встигли)
    • обробка від паразитів в закордонному паспорті (робили сьогодні в часній клініці)

В нас перевіряли:

• ім'я власника тваринки в закордонному паспорті (вписані я і чоловік і ми ж обоє їхали)
    • дату вакцини від сказу у внутрішньому (це в нас так, у вас мб в міжнародному) та дату чіпу в міжнародному паспорті (у всіх)
    • зчитали чіп і перевірили чи співпадає номер з тим, що вказано і міжнародному паспорті
    • в титрах перевіряли назву вакцини (щоб вона співпадала з тою, що вказана в паспорті, тобто щоб дійсна вакцина була з тою ж назвою, що і у титрах. У нас стоїть у внутрішньому), дату щеплення, номер чіпу.

Що питали:

• чому міжнародний паспорт зареєстровано пізніше ніж зроблено вакцину від сказу? Я пояснила що в часних клініках нам видають такі внутрішні паспорти і в них роблять відмітки, а ось закордонний тільки в державній клініці і ми їх оформлюємо за потреби везти тваринку закордон, цього було достатньо.
    • чому в міжнародному паспорті не вказані дані про титри сказу? Я пояснила, що здавала титри в Латвії в державній клініці і вони їх реєструють в своїй базі ставлячи тваринку на облік, в наш паспорт інформацію не переносять, цього виявилось досить.

Що не питали:

• справку здоров'я, що видається в держ клініці. Я думала її оформлювати перед поїздкою (я також сторонник робити все по правилам) та в чоловіка помер дядько вчора і я б сьогодні до виїзду не встигла.
    • не питали реббіс сертіфікейт та я б його ніяк і не оформила заднім числом. Сьогодні в нашій клініці сказали,що його не перевірятимуть. На майбутнє не робитиму.
    • обробку від паразитів не відслідкувала чи перевіряв він її, 99%, що не дивився.

Ще ремарочка: Не знаю хто саме нас перевіряв, але думаю що не ветеринар бо ми нікуди не ходили, а просто передали док-ти на кота та наші паспорти на митніці і митник через віконечко просканував котику чіп. Можливо якщо б був ветеринар на місці до нас би більше чіплялися. Основне що цікавило митника - це наявність і відповідність титрів.

По титрам: Не знаю який вони мають вигляд в інших країнах Європи та в Латвії це звичайна бумажка в електронному вигляді в форматі А4 без печатей, кр-кодів і т.д. Наш лікар сказала, що в Україні вона друккється на фірмовому бланку з гербом чи щось таке. Митник також в тому папірці (на англ мові) не зразу розібрався і я показала де результат і назва вакцини.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Samson
    wrote on last edited by

Ще не знаю коли саме поїдемо до Канади та я відпишусь після того як долетіли (думаю це буде простіше ніж кордон з ЄС пройти)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Samson
    wrote on last edited by

І ось наш красунчик 😸

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.