Pets to Canada
-
Посмотрела закрепы вашего чата...у вас вывоз из России как я понимаю и совсем другие проблемы и логистика отличается.
-
Я возможно отстала от жизни, Турция начала просить титры? Из каких стран? Как давно?
-
Кто делал титры на бешенство в Турции? Поделитесь пожалуйста как выглядит документ
-
Закину к вам алгоритм покупки авиабилетов
-
t.me/petstocanada/129330
-
ЩАС КАК ДАМ!!!!!! Ни в коем случае нельзя брать такие билеты!!!!! Если оплатили менее чем 24 часа назад то сдавайте немедленно
-
Друзі,доброго всім часу доби. Можливо хтось летів з кішкою з Варшави в Канаду? Допоможіть будь ласка,вже зовсім заплуталась. Плануємо політ в липні з кішкою, з Варшави до Калгарі,через Париж. Зайшла на сайт West Jet. Там видало інформацію про реси. Вказано,що політ з Варшави контролюється компанією Air France. З Парижа в Калгарі уже West Jet. Чи можу я забронювати весь політ через сайт West Jet? Чи потрібно бронювати окремо з Варшави до Парижу через Air France, а вже з Парижу до Калгарі через West Jet? Різниця в ціні величезна,якщо бронювати окремо.
-
Мне нужно кто делал в Турции, а не чтобы приехать в Турцию
-
По Европе добирайтесь поездами до аэропорта вылета вестджетом. Самый бюджетный вариант будет
-
Интерсити пл и дойчебан если что... Делаете там себе аккаунты и добавляете всех членов семьи, потому что цена за одного и за четверых считается не одинаково
-
Просто осмотр, новая обработка не нужна, ибо нельзя ваще чем раз в 30 дней, хелс сертификат и осмотр в паспорт это одно и то же...но полчки любчт давать отдельно сертификат...берите если что.
-
Добрий вечір. Розумію що вже підіймались питання ці, але хочу ще раз уточнити. Перевожу кота перший раз і переживаю щоб квитки не пропали. Я 29.05.2023 приїхала в Варшаву з України. Виліт будет 13.06 спочатку в Париж, потім 14.06 до Калгарі. В нас є паспорт міжнародний, чіп, титри. Міжнародний сертифікат, який видано 26.05 я так розумію вже не дійсний. В Варшаві мені за 2-3 дні потрібно зробити огляд у ветеринара і поставити відмітку в паспорті. Обробка від паразитів була 28.05.2023. Це вже на розсуд лікаря робити повторно чи ні? Так як робили протягом 30 днів. Хелс сертифікат це ж те ж саме що і огляд проставлений в паспорті? IATA сертифікат потрібен? І чи потрібно щось ще зробити?