Pets to Canada
-
Сейчас допишу обновленный алгоритм и вы сами сможете это сделать
-
Тоді треба порада , яку нам краще купити саме для літака! Хто може допомогти, напишіть, будь ласка, в приватні смс. Дякую
-
Ребят я сейчас пишу более свежий алгоритм работы с авиабилетом, пока временно его нет в закрепе
-
Это просто будет для них повод докопаться и она плохо вентилируется
-
Дякую
-
Посмотрите требования вашей авиакомпании. В салон скорее нет, чем да …
-
Нас з такою пустять у літак?
-
Дякую, заспокоїли !
-
Просто уже вернулись довоенные правила и карантир от даты забора крови в три месяца, но у вас и так уже всё готово
-
Мій ветеринар мені говорив, що треба дотриматись карантин до 3 серпня і далі ми можемо спокійно їхати, а тут я читаю , що від дати забору крові треба обов’язково 90 днів
-
У вас пока всё по плану хорошо. Полистайте наши закрепы чтобы готовиться к выезду и вылету
-
Всім доброго ранку! Мене звати Наталія, я з Києва. У мене маленька собачка метис Йорка . Вага до 3 кг. Найближчим часом плануємо виїзд до Польші та виліт до Канади. Друзі порадили Ваш чат! Читаю всю інформацію, і треба порада. У нас щеплення було 3 квітня, титри ми здали 16.06 , у нас не буде проблем при виїзді? Дякую.
-
Дякую!
-
Я планувала одним разом з двома їхати у листопаді, Бетті як емоційна підтримка, а Ріма у багажний відсік, але Айр Трансат з Амстердаму з 28 листопада закриває рейси, залишаються рейси лише з Парижу, це майже нереально доїхати до Парижу, логістика не така гарна як до Амстердаму да йще з двома собаками. І фізично я не витяну все: валіза, переноска, рюкзак і собаки. Тому вирішила в два заходи. Дякую Вам!
-
Ну что, мы "похудели" в закрепах
-
Та тоже думаю пусть будет
-
Спасибо
-
Юль, открепить? А не...погоди, там же под ним те самые фото
-
Для поиска напишу, что #летитпитбуль Из закрепов убираю
-
Это ради перемещения поближе в закрепах