Pets to Canada
-
Привіт, сьогодні перетнула кордон з собакою. Все що просили: паспорт європейського зразка, всі щеплення, чіп, і титри. Ось тут про нововведення dpss.gov.ua/news/zmineno-umovi-vvezennya-domashnih-tvarin-do-polshchi
-
Прочитайте нижче, описала досвід сьогоднішній)
-
Так все вірно, я прислала нововведення на які я особисто орієнтувалась. І описала свій досвід, що у мене запитали по факту на кордоні сьогодні. Загалом польські ветеринари (саме у них контроль на кордоні проходить) дуже вічливі і максимально намагаються допомогти )
-
Ф1 і не вимагатиме ніхто, можете це аргументувати тим що в Україні держ вет лікар який видає Ф1, анекс до неї - просто не працює в теперішніх умовах :)
Я не думаю, що якщо у вас не буде титр вас не пропустять. Це підтверджує нововведення і ще правило Польщі з 16 липня відміняє перевірку документу на титри)) -
Ви одразу вказуйте що ви транзитом, тоді вони просто видають вам док що ви пройшли всі процедури і країну проїжджаєте транзитом, і в Польщі нічого додатково робити не доведеться ))
-
Все буде добре, все вийде, не хвилюйтеся)) головне щоб були документи зі списку бо це вони точно перевіряють))
-
Вчера были у ветеринара в Польше, они посмотрели документы по базе, которые нужны для выезда из Польши, отправили к повятовому. Там подтвердили осмотр у обычного и надо справку у повятового. Стоит 25 злотых. Несмотря на то, что у тваринки европейский паспорт. Справка у повятового действительна 48 часов
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, Если вылетать с Польши, титры не нужны? Заехали без титров
-
Підкажіть будь ласка, якщо летіти транзитом через Франкфурт- потрібні титри на антитіла для кішки? І чи залежить це від країни вильоту?
-
На кордоні з Польшою пропустили нас без титрів.