Pets to Canada
-
Держветеринар сказав що будуть проблеми. Бо має бути один вірно заповнений
-
Не кажіть. І не тільки тут. Взагалі як починаєш з цим зв‘язуватися, то дуже багато різних думок, і правила у кожного свої.
-
Вони є. Але вони не хотять чомусь їх видавати. Я двічі ходила. Перший раз мені сказали що все ок. Їдьте зі старим. Сьогодні приїхала, тикнула в сайт дерспоживслужби, він довго відморожувався. І сказав що з 2 паспортами у Вас точно будуть проблеми на кордоні. Поки я оплочувала бланк паспорта. Прийшла ще жінка, яка також летить до канади. Він сказав все те саме що мені вперше. Їдьте зі старим, проблем не буде.
-
Мы вчера ехали через Угринов. У нас спросили: паспорт европейский, чип, сертификат 1вет, титры. В паспорте у нас: вакцинация от бешенства 10.06; обработки от глистов и клещей. И чип стоит датой так же 10.06, хотя делали мы его ещё год назад у заводчиков. Титры сделаны: 12.07 Сертификат 1вет я сказала что нет бланков сейчас в Украине. Чип не сканировали.
-
Вони по сейфах десь їх никають. Мені по тел теж сказали що нема. Я вагітна на 7 місяці, сказала що не піду без паспорта…
-
А вакцинацію після чіпа Ви повторно не робили?
-
Ой, та я Вас прошу. Зараз ніхто не дивиться на це. Рідко коли хто пропустить і то частіше жінки( бо розуміють як то) мужикам пофіг взагалі