Pets to Canada
-
canada-ukraine.notion.site/da51e6359362413896306510dbd2309a
-
Де ви таке чули ?Ми сьогодні взяли квитки до Торонто на жовтень. З нами летять три кішки. Я все оплатила. Чи це з Єгипту ?. Ми летимо з Польщі. В багаж знаю не хочуть брати до середини вересня..
-
Вы дальше почитайте эту историю, все станет понятно
-
Я ще не дойшла 😅 до кінця…сьогодні не була в групі..бо брали квитки…..кучу нервів пішло…але взяли..Йду читати…
-
Ніби кажуть, що Польща спрощує в.їзд і пускатиме без титрів, але так як ми летимо в жовтні, то я вирішила не ризикувати і ми здали титри кілька днів тому всім трьом кішках.Хто його зна, що ще придумають до жовтня. А ми в Україні поки що.
-
Так Lot. Сьогодні бронювала тварин і брала квитки в аеропорту.
-
Чесно не знаю ( я пробувала бронювати онлайн…просиділа на лінії 1.5 години..зʼїло всі гроші..Радили писати на сайт і Lot у ватцап..я написала в 10 ранку ..ніхто так і досі не відповів…Але я спеціально їхала до Польщі, щоб здати паспорти на вклейку.Тому нині псіханула і коли зробила бронь білетів, то поїхала в аеропорт, щоб бронювати тварин вживу…Досить багато стратила часу, але все проплатила і тепер спокійна.
-
Не знаю, я була здивована, що в Польщі стільки ппо і воєнної техніки в аеропорту…а чи в нас хоч якись аеропорт працює, то не думаю..вильотів нема..то певно і каси не працюють.