Pets to Canada
-
То ж і ми подивилися, що вони в суботу не працюють, тому поїхали запитати, коли краще приїхати по довідку, бо вилітаємо в понеділок. У нас паспорти для тварин міжнародні, отримані в Україні майже два роки тому. Тварини чіповані, вакциновані, є титри. Але на Гагаріна 15 сказали, що таких довідок не дадуть для тварин з українськими документами. Спробуємо сьогодні поїхати на Гагаріна 5, може щось зможемо вияснити.
-
Подскажите пожалуйста, кто летел Португальскими авиалиниями, какие у вас по размерам были переноски для салона для котиков ? На оф сайте 17 см высота , но это очень низко , кот даже сесть не сможет. И в Израиле я с такой высотой найти не могу 🤷🏼♀️
-
А як їм довести, що не мають права? Нам державний ветеринар у Варшаві сказав, що не може дати такий сертифікат, бо у тварин українські документи. А ще потім додав, що у Варшаві епідемія сказу, то ніхто не може виписати сертифікат, що тварина здорова. Це якийсь дурдом, в нас троє тварин, і тепер думаємо, як маємо вилетіти і де брати всі довідки.
-
Будь-ласка, розкажіть як буде якась новина-у мене кіт(міжнародний укр паспорт, вакцина+чіп, тітрів нема, бо їх відмінили з 25.07)
-
У нас такая ситуация-надо лететь с кошкой из Кишинева в Германию. Прививки есть и чип тоже Но паспорт дают только государственные ветклиника и там говорят что паспортов сейчас нет ((( Дайте совет в личку пожалуйста 🙏🙏🙏🙏🙏
-
Подскажите, пожалуйста, где в Кишинёве государственная ветклиники ?
-
Я когда обращалась за международным паспортом, их тоже не было одна гос клиника на город. Я поставила в украинский и потом, когда появились международные, купила его. Буду лететь с двумя и объяснять, что вот так и так. Паспортов не было, что теперь, не вакцинировать что ли. Просто там в украинском заполнено на двух языках
-
Я из Одессы
-
Я тоже) сейчас в Кишинёве… так паспорт вам в Одессе надо ?
-
Когда сделаете в Кишиневе - можете отписать как пройшло сколько ждали и сколько стоит у них это?🙏🏻нам лететь еще не скоро но будем тут делать, очень было бы хорошо узнать что и как проходит Буду очень благодарна
-
Добрий день! Хтось може дати номер авіакомпанії Lot, куди б можна було б додзвонитися. Телефоную з 9:00 ніхто не відповідає.
-
добрий ранок, підкажіть як для дитини будь ласка)) яка логіка довідки про здоров'я тварини, її треба взяти не менш ніж за 48 годин перед вильотом (тобто можна взяти на початку тижня і виїхати вкінці) чи вона є дійсною тільки 48 годин і в цей час треба вилетіти???
-
Треба брати за 48 годин до вильоту. Вона так і діє