Pets to Canada
-
ми скоріш за все будемо їхати через Румунію, а потім Париж - потрібно враховувати ці правила перевезення тварин, конкретно з цих країн чи потрібно опиратися лише на Канадійські?! Я переживаю щоб не завернули, якщо раптом чогось не виявиться в документах
-
Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, може хтось знає - чи є якісь обмеження на кількість вивозу тварин? Наприклад, якщо в мене 11 котиків, чи зможу я їх усіх забрати з собою до Канади? Дякую!
-
Вітаю всіх! Підкажіть будь ласка, чи хтось летів із Польщі із французьким бульдогом? Цікавить яка авіакомпанія літає та чи можна везти бульдога в салоні(звісно в переносці. Вага собаки 14 кг)? Щиро дякую!
-
Дякую
-
Дякую. Просто знаю , що є авіакомпанія які брахіоцефалів ( плоскомордих) не перевозять взагалі. Тому спитав по породі)
-
Купите тогда просто одну маленькую, с кучей вещей на спине удобней будет нести shinshilka.ua/ua/p263361878-trixie-2882-connor.html Только обязательно шлейку под лапы и поводок, что бы можно было выпустить погулять в аэропорту
-
З Польщі брахіцефалів перевозить Lot, є прямий рейс
-
Ну это же так индивидуально) все котики разные. Но если вы выбираете сначала переноску, а потом от своего выбора будете отталкиваться, как летит животное… То я, например, на 200% хочу брать кошку в салон. Поэтому только мягкая переноска. У нас есть одна трикси. В ней кошка ехала в автобусе с Николаева в Молдову часов 9. Да, иногда плакала. Но что делать? Сейчас здесь увидела, что есть аналогичная переноска тоже трикси только как рюкзак. Для дальней дороги наверно куплю его. Чтобы мне было легче тащить всё остальное
-
Дуже дякую! В за вагою які обмеження не підкажете?
-
14 кг точно в багаж. В Lot обмеження в салон чи до 8кг чи до 10кг, треба глянути в них на сайті 😊
-
Добрый день. Есть те, кто летал или планирует лететь с карликовым пуделем? По весу он проходит - 4,7 кг, а вот по высоте уже больше (35 см), заявленных резмеров для переноски, от авиакомпаний. Поделитесь опытом как летали (все же в салон можно взять или в багажное отделение?) или как планируете лететь?