Pets to Canada
-
Ми кололи одну в лютому...а червні переколювали на європейську вакцину. Три оти перенесли все без ускладнень...Від першої вакцини були в'ялі.
-
Не знаю. Але в мене у кішки не має ніякого , от тому і встає питання чи можно зараз виїхати з України без документів , і чи впустять до польши чи Молдавії і там вже робити той паспорт 🙄
-
без документів не в їдеткн . мусить бути паспорт, чіп і вакцина..Ще закриває Польща очі на титри, але без титрів не хочуть давати сертифікат на виліт.. Отакий маразм... Але так читаю... можна у приватного ветеринара взяти цю довідку, що тварина пройшла проглистовку і обробку від бліх і все ок.
-
Тобто в Україні я роблю чип, та вакцину, потім в Польші у приватного ветеринара вже роблю обробку від бліх , глистів і мені без титрів діють справку і з нею пустять на літак?
-
І в Україні це треба в гос клініки робити чи теж можно в приватній ветлікарні?
-
я взагалі так розумію, якщо Ви їдете зразу транзитом, то довідку ми маємо брати в українського лікаря....лишень якщо в Польщі затримуєтесь довше, то потрібно наново йти до ветеринара... Взагалі не розумію. звідки, то пішло, що всім треба на Гагаріна 15 )))).. Скоріше за все, писали люди, які жили в Польщі певний час... Ну і ця довідка дійсна якось 48-72 год... Якщо будете в Польщі кілька днів чи тижнів. то прийдеться наново шукати польського ветеринара.. А так на кордоні чи в аеропорту би мали міняти українську довідку на міжнародний сертифікат....Сама вже з цим запуталась 😅.. На днях піду до лікаря і буду питати .. Зараз просто багато хто їде з України і біжить до польського лікаря за довідкою, а їм кажуть, що вони нічого до того не мають..раз паспорти українські).
-
якщо чесно, то я буду пробувати у приватного брати цю довідку..бо державний дає довідку ф1.. але якщо не має титрів ....чи карантин не витримано, то він її давати не хоче... Багато про це писали... Що тварина пройшла обробку .. можна вписати і в паспорт..якщо він міжнародний.. Але довідку провсяк візьму...
-
Так я саме транзитом хочу, взяти так білети , щоб приїхати, день наприклад перечикати і на літак, тому і не можу зрозуміти як правильно з цими справками та вакцинами зробити , щоб не мучать тварину і так стрес для неї буде
-
якщо транзитом...то думаю довідка просто має бути з правильною датою та й все... Бо я наприклад буду їхати швидше і все одно буду радитись з лікарем, щоб він мені дав на потрібну дату сертифікат. .Лиш до кінця не розумію чи будуть міняти на кордоні ту довідку чи не будуть. Бо так читала, що не завжди ветеринар був на кордоні...Ну і на двох мовах. на скільки бачила зразки.
-
йой )))) по різному...я вже бачила і польський...і довідку ф1 😂 і хтось кидав зразок суто на англійській, але одна дівчина написала, що такий нам би мали міняти в аеропорту.... Піду гляну, шо виписує приватний. Бо довідка ф1 йде на двох мовах.
-
Зараз уже вимагають паспорт та чип
-
Таке саме питання. Нащо мені з України їхать і витрачати гроші у Польщі, якщо на кордоні я зможу обміняти довідку укр на міжнародний сертифікат чи вже у Франкфурті в аеропорті.
-
Я тоже запитаю у державного вета
-
Довідку потрібно брати в гос лікарні чи у приватного можно?
-
сто процентів... це просто всі в паніці і вже наробили такого каламбуру)).. але не врахували, що багато хто їде транзитом з України чи ще звідкись....і терміни сертифікату дійсні. А піти наприклад до польського..ще раз взяти той папірчик..Ви заплатите 80 злотих. А нашо???. Якщо на кордоні мають поміняти на міжнародний
-
якщо хочете брати довідку ф1.. то її видає лише державний ветеринар, але для цього, як правило потрібні титри... Приватний теж може видати довідку і думаю її буде достатньо, тому що Канаді титри не потрібні... Але тут вже треба глянути, що він видає...бажано двома мовами, щоб було. Тому, що форма ф1 йде двома мовами і я взагалі не розумію чи потрібно її міняти ... 😂....Я ще на днях буду йти і до приватного і до державного і думати...бо титри ми все таки здали, але карантину витриманого в 90 днів у нас не буде...