Pets to Canada
-
Так, теж чула, що нормально. Але ми ще їздили до прикордонників в Києві дізнатися, чи треба дозвіл. То сказади, що за законом є в нас свідоцтво, і мають випустити. Але існує таке, що щось може не сподобатись (просто обличчя, гюнаприклад). Так що з настроєм на те, що все вийде, але з розумінням, що можуть бути питання та можуть мучати на кордоні і за чоловіка, і за тваринок:). Готуємо план Б на той випадок, якщо
-
Нормально, але почали за декілька днів давати заспокійливі. Але вона все одно хвилювалася, коли її вже забирали, я думала розплачуся, така мордочка була.) Всю дорогу вона терпіла (10 годин), не наробила нічого в клітці. Нам обов‘язково сказали зафіксувати якось поїлку в клітці (майте це на увазі та щось придумайте), і клітка обов‘язково поастикова. Матрасик рекомендували купити туди, бо в багажному відділенні 10 градусів. Люди купили металеву клітку та їх не пропустили, вони чудом встигли з‘їздити і купити пластикову.
-
10 градусів в багажному? В нас двоє поїдуть в багажному - лабр та мопс. Сподіваюсь, не замерзнуть
-
help! як підібрати контейнер для собаки? У нас собака не маленька, шукаю, як саме тварина повинна бути розміщенна і в правилах вказано, що собака не повинна впиратися головою в стелю, але бачу ось такі фото і нічого не розумію
-
То просто фото рекламне. Вухами не має торкатимь, повинна легко розвертатись. Це ж для тваринки, щоб зручно було
-
У нас та сама проблема. До Канади перевозили собаку 30 кг в контейнері іата scudo 6, а зараз нам кажуть, що він замаленький 🤷♀️ для нашої собаки. Тепер не знаємо що робити. Найбільша клітка то вже для собак 50 кг…
-
це зрозуміло, мені не шкода взяти більше (дорожче) просто сама клітка буде важча, а я чув про ліміт ваги. Чи може вже все в голові переплуталось 🙈
-
В нас 34 кг лабр, підходить 7 розмір
-
Тут в залежності від авіакомпанії. Иеж, чула про 45 кг ліміт з кліткою. В нас 34 лабр плюс клітка 11 десь. Ну і треба щось підстелити.
-
Наскільки вони перевіряють в аеропорту відстань від голови до краю і взагалі розміри? 🤷♀️
-
Не знаю, ще не летіли
-
ми зараз не можемо зважитись, до приїзду в Європу собака важив 29, зараз візуально схуд, може 23-25. Контейнер до 25кг не підходить
-
Ми літали неодноразово і ніяких замірів не робили, а на Кіпрі сказали, що неможна… :(
-
У нас контейнер до 40 кг, а собака 30 кг
-
То може бути так, що довжина та зріст грають роль