Pets to Canada
-
от я не скажу Вам чи правила були такі завжди, тому що кілька років тому ми робили вакцину, паспорт і говорили з ветеринаром за титри, бо планували виїзд закордон і ось за чіп він ні слова не казав...В нас взагалі більшість тварин не має нічого зі списку, особливо по селах..
-
вирішили зупинити вибір на Trixie Gulliver XL, наш пес у висоту 64см (коли сидить), приблизно 90 в довжину (лежачи з лапами вперед) та приблизно 23кг. Як отримаємо замовлення, зроблю відгук з фото, можливо комусь буде корисно
-
не знаю... можливо воно тоді десь і добавили чіпи. Канаді чіпи наче досі не потрібні...Не розумію чому нам лікар не казав за нього. Та й за титри давав розмиту інформацію... більше місяця, а що там і карантин 90 днів, то вже ось тепер дізналася, коли точно їдемо...
-
Да. Ну она там спала в основном. Лежа вообще отлично еще и вертелась вперед-назад. У нас она миниатюрная.
-
Добрый день! Скажите, одному человеку можно провозить в багажном отсеке двух своих собак?
-
Одновременно.
-
Можно
-
Спасибо 🙏🏻
-
И ещё вопрос, я буду находиться в Варшаве две недели, билеты лучше бронировать лично, в офисе ЛОТ , или по телефону?
-
Как вам удобнее, но если есть возможность лично прийти в офис то думаю будет проще и быстрее. Я летел другой компанией, и бронировал по телефону, заняло это суммарно несколько часов и мягко говоря было не очень удобно.
-
Я так и сделаю!!! Спасибо большое за оперативный ответ😊