Pets to Canada
-
Спасибо большое ♥️ Берегите себя ♥️ когда - нибудь встретимся в Одессе )))) в мирной Одессе. У меня в Белгороде Днестровском родители, брат, бабушка, 9 кошек и 2 больших собаки. Когда сирена - собаки сильно воют. Уезжать никто не хочет, сказали,что их дом тут и все
-
Доброго вечора, шановні котопесофіли🐈🐕🦺🙂 Скільки начиталася інформації, дякую всім обізнаним👍 Однак, до кінця так і не зрозуміла всього. Мозок вибухає☄
- Беру в Україні Довідку Ф.1 і затверджую 12.09 зранку, ввечері з Паспортом України міжнародного зразка (чіп, вакцина від сказу, проглистована і протикліщована ) виїжджаю у Варшаву.
- Прибуваю до Варшави 13.09 зранку. Беру Довідку Ф.1 у Лікаря Повітового ( Гагаріна, 15) і Сертифікат Здоров'я у будь-якого приватного ветеринара.
- 14.09 - вилітаю прямим рейсом LOT Варшава - Торонто.
Питання: Повітовий Лікар може просто перепідтвердити видану Ф.1 Довідку. Бо якщо поставить дату 13.09, то буде 24, а не 48 годин перед вильотом.
-
Доброго дня чи ночі всім власникам тваринок!!!! 🙏🙏🙏 ДОПОМОЖІТЬ Маю маленьку проблемку і ВЕЛИКЕ прохання потрібно перевезти кішку з Праги в Торонто після 5.9 оплата 5000 гр Їй 3 роки, 3,4кг Буду щиро вдячна за ДОПОМОГУ
-
Скажіть, то всі документи дійсні, що ви маєте з України?
-
Мтгли бы дать ыото европейсуого паспорта? Спасибо
-
Спасибо.но ведь кот у меня украинец и мы выезжаем с Украины. Да ,через Польшу. И да,будем в Польше некоторое время.Но ни на одном сайте авиакомпаний я не видела требование паспорта евросоюза для кота. Я человек и у меня украинский межлународный па спорт.
-
Аналогично у кота украинский международный паспорт будет