Pets to Canada
-
www.flightconnections.com/ Я тут мониторила. Мне важно было прямой перелёт в мой город, потому что с маленьким ребёнком и животным, чтобы не было лишних проблем. Вестджет в нашем случае вышел оптимальным
-
Ні, він дає лише дозвіл на виїзд тварини. А довідку про стан здоров'я і про те, що тварина отримала ліки від блохів і глистів дає приватний. У Варшаві до державного навіть не зайдеш в саму клініку, там лише віконечко на дверях, через яке і спілкуємося з ним.🤣
-
Це все так, але державний ветеринар у Варшаві відмовився дати такий дозвіл. І читаю тут, що така проблема у багатьох. У нас взагалі літак в понеділок, то ми просто не можемо в такій послідовності все зробити, бо державний субота і неділя зачинений, а довідка від приватного дійсна 48 годин. То нам потрібно в п'ятницю брати у державного, а в неділю у приватного.
-
Альона, скажіть до Повітового на Гагаріна 15 (видача довідок з 13:00 - 15:00) треба записатися наперед? Наскільки завчасу записують? Бо матиму один день в запасі? Приватний десь є поруч, бо буду з автобуса з чемоданами і кішкою сама ? Все впирається в час🙂
-
Ого((( мне сказали взять довiдку от государственного и приватного в один день, сначала у приватного - рано утром,потом государственный. А на следующий день - выезжаем( среда), все справки - вторник получается, первый самолёт в среду, а второй в пятницу в три часа дня.
-
Якщо ви маєте Ф1, то на кордоні треба обміняти на міжнародний сертифікат, а от якщо не поміняли, то треба бігти за новим, не на кордоні його потім не міняють.
-
До державного на Гагаріна 15, ще тиждень тому казав, що довідки видають з 8.30 до 15.00. Жива черга, але майте на увазі, що черга досить велика, тому розрахуйте час із запасом. Приватний є поруч, трохи далі вулицею, на Гагаріна 5. Там і візьмете довідку. Але якщо у вас багато валіз і кішка, то краще беріть таксі, бо від зупинки трохи треба буде йти, а потім ще й в іншу клініку.