Pets to Canada
-
Мне написали что у них нет ограничения по породе. Поэтому буду искать через Lot.
-
Поняла, спасибо! Рецепт от ветеринара, я так понимаю? Или только в ветклинике могут дать?
-
Спасибо)
-
Щоб собака вільно стояла, розверталася. З вентиляцією. Не суцільна металева клітка, але з решітками для вентиляції. Міцна, з надійними кріпленнями.
У собаки чіп+паспорт і дійсна вакцинація+справка про здоров'я від ветеринара (дійсна 3 дні)
-
В салоні тільки м'яка переноска, не вище 20см. І купувати тварині квиток у салон (бо якщо хтось з пасажирів вказав алергію, доведеться тільки в багаж)
Переноски у Варшаві є, шукайте. Не дешеві, та є. По собаці дуже важливо, щоб вільно стояла в повний зріст і не навскіс (наша такса могла стояти, та не паралельно стінкам, а навскіс з кута в куток - не пропустили)
-
Яка точно має бути переноска потрібно дивитися в умовах перевезення собак в авіакомпанії, якою ви будете летіти. Тому, що у кожної авіакомпанії можуть бути певні свої вимоги. Там будуть написані точні параметри клітки (висота, ширина, довжина). А також матеріал з якого вона має бути виготовлена (для деяких авіакомпаній буде достатньо переноски з пластику, а деякі вимагають з дерева, металу). Головне, щоб собака там могла стояти і вільно повертатися.
-
Собака 7.5 кг. Розмір у багаж не має значення, аби собака вільно стояла.
У салон не варіант, хіба що карликову таксу
-
Это какая авиакомпания?
-
Совсем строго смотрю, люди перевозили в салоне и собаки явно в полный рост не стояли