Pets to Canada
-
От і я за це хвилююсь, бо як він десь стане
-
Ну мені якщо потягом то треба їхати з Кривого Рогу до Києва потім Київ-Пшемись і потім автобус Пшемисль- Франкфурт
-
А з самого початку хотіла втобусом бо сіла на нього і вийшла вже в Франкфурті так довго дуже але не стрибаєшь з одного на другий
-
Є потяг з Кривого Рогу до Львова
-
www.intercity.pl/pl/
Ось тут можна купити жд по Польші
-
Знаю але я ж не розумію на скільки потяги можуть затримуватись зараз, то й виходить що з Кривого Рогу до Київа в мене запас на пересадку з Київа до Пшемися буде 2,5 години, а потім вже на кордоні в Пшемисі в мене буде запас по часу ціла ніч.
-
То може і правда, сідайте на автобус і їдьте, якщо він є, то може і не треба щось вигадувать
-
Та й Кривий Ріг - Львів на мої дати квитків немає 🤷🏼♀️
-
А титрів то не буде(
-
А автобус до Львова?
-
Я от зараз їду Канада-Кривий Ріг То в мене літак і потім три автобус ви б мене бачили😅
-
Три доби я в дорозі 🤪💪🏻 І то все заради котика ☺️
А ще ж назад їхати 😅
-
То для мене два потяги і автобус будуть не проблема голоне щоб на кордоні пропустили😁
-
Ви повертаєтеся з Канади? КР то прямо поруч з нами))
-
Так я 18 серпня вилетіла з Канади)
-
От зараз підїжджаю до Умані в автобусі)
-
Добрый день всем Буду благодарна за идеи Возникла проблема, если надо будет в Вене побыть неделю перед вылетом в Париж, где найти ветеринара, который выдаст health certificate перед вылетом? С Сербии выезжаем со всеми документами, но есть вариант,что придется побыть в Вене Буду очень благодарна 🌹💐🌷
-
Класс, я рада, что была полезна помочь ♥️🐾 когда вылетаете?