Pets to Canada
-
у мене ще й монопод і купу об'єктивів )
-
Здравствуйте Решил поделиться нашим опытом как мы летели Бухарест-Амстердам-Ванкувер-Виннипег Покупал билет у KLM. Проект на собаку в салоне дела всё черёд KLM 125€ В апреле сделали прививки чипирование и европаспорт За два дня обработали и за день прошли осмотр, всё записали в паспорт. В Бухаресте даже не смотрели собаку и её паспорт только в Ванкувере посмотрели. Размер переноски 48х28х28
Собака мальтипу 3.8 кг Если есть вопросы пишите в личку. Всем удачи! -
Здравствуйте, скажите пожалуйста кто перевозил недавно или вообще больших собак (типа овчарки и тд) с Германии или с Франции в Канаду? Если можно, задам несколько вопросов 🙏
-
Тільки що 2 години читала чат! Дуже хочу подякувати всіх за інформацію та активність!🙏🏽 Зараз намагаюся спланувати якомога зручніше маршрут для мами з собакою з України до Німеччини ( Франкфурту) , тож, маю декілька запитань до тих, хто пересувається з собакою +25 кг:
-
який маршрут Ви обрали для себе з собакою (з України до Франкфурту)?
-
чи є зараз можливість добратися ПОТЯГОМ з України/Польщі до Франкфурту з собакою, якщо так - які умови? Чи потребують вони клітку?
-
Які є перевізники автобусів, що дозволяють перевозити собак, що важать більше 10 кг? І, знову ж таки, які умови?
-
Стосовно ситуації на кордоні з Польщею: чи завжди там є ветеринар? Яка його основна місія? Просто подивитися на тварину чи видати довідку про здоров’я?
-
-
Підкажіть, будь-ласка, а ви щеплення і паспорт не в Украіні робили вже, так?! Дякую
-
Добрый вечер Подскажите если лететь обратно в ЕС, у нас европейский паспорт , чипом и прививками , нужны ли титры антител против бешенства или другие анализы ?
-
Так, на кожну авіакомпанію окремо купуєте квиток на тварину. Спільний квиток може не давати рейси, де дозволено з тваринами. Зазвичай, це найдешевший варіант. І якраз такий, що без тварин. Ми шукали спочатку на Ківі маргрут. Потім брали квитки вже на офіційному сайті кожної авіакомпанії.
-
Ми купуємо через групу, що допомагає з білетами, там і дешевше, чим напряму і по 2 валізи на кожного входить, здаєш багаж і реєструєшся тільки в 1му аеропорту, а далі вже забираєш валізи в останньому, хоча авіалінії міняються, я думала з котом теж так можна