Pets to Canada
-
окей...бо ми якщо будемо їхати транзитом, то нам це виходить на вихідні....і де я буду шукати ветеринара в Польщі на вихідних. Виліт у нас в понеділок зранку з Кракова...Виходить, що на момент вильоту буде вже 3 місяці титрам..Лиш ще не знаю...як буду до Польщі добиратись.
-
та головне щоб лікар дав цю довідку).. Зараз на цей карантин роблять поблажки
-
А в Австрії потрібні титри?
-
І ви вже проїхали? Бо у нас теж в один день чіп і вакцина.
-
здравствуйте! есть ли возможность не ждать 90 дней карантина после теста для кошки?
-
не рекомендуйте людям єрунди. якщо вас не спитали - не означає що інших не запитають. вчора подруга брата перетинала кордон з собакою без титрів, 8 годин їх тримали на кордоні, ледве вмовили пропустити, пообіцяли що в польщі зроблять. це добре що вони не спішили на літак. А якщо через таких порадників як ви хтось не встигне на літак, як думаєте, якими словами та людина буде вас згадувати? тому якщо є можливість їх зробити - треба зробити. немає можливості - їхати без них на свій страх і ризик.
-
Доброго вечора) у мого кота європейський паспорт, українського у нього не було, паспорт робили на кордоні. Питання про титри, чи потрібно їх робити у цьому випадку. Я десь читала, що у випадку європейського паспорту вони не потрібні, але не знайшла офіційних джерел щодо цього. Поділіться, будь ласка, досвідом
-
Карантин після титрів 90 днів…зараз його так аж не вимагають..Але я як буду летіти, то вже буде 90 днів.
-
Это я писала об этом, узнавала в эстонском департаменте. Лучше звонить в представительство страны и там спрашивать 🙂🙂
-
Правила на цьому кордоні..міняються, як львівська погода, чесне слово…Таке враження, що баламутять людям голови.. Нащо то було анансувати якийсь спрощений режим з 25 липня.. Добре, що я на це не повелась.. Але тим не менше..в кінці липня..при мені кількох людей пустили без титрів.. Видно на яку зміну попадеш..Краще не ризикувати звісно, особливо,якщо літак….
-
підкажіть в кого собака або кішка летіли в багажному відсіку , як там з їжею та водою