Pets to Canada
-
Ми вилітаємо в понеділок, то державний ветеринар сказав дозвіл у нього взяти в п'ятницю. Сьогодні запитувала в нашого приватного ветеринара, коли брати сертифікат про здоров'я і профілактику від паразитів. То сказали, що має бути не більше 48 годин, то ми записалися на неділю. Багато приватних клінік працюють в суботу і неділю, а деякі навіть цілодобово.
-
Напишу світ досвід. Виїжджали ми з України з двома котами ще в березні. До Відня доїхали без проблем і навіть не перевіряли що і до чого, тоді було екстренно. З Відня ми летіли в Америку і ходили до клініки на мед огляд, нам там виписали сертифікати і зробили паспорт на одного кота, бо в іншого був уже. Чи дійсні ці сертифікати чи потрібно робити знову, бо всеодно прививки від сказу прийдеться? Чи потрібне фото тварини у паспорті у повний зріст?Один з паспортів зроблений в Катарі канадським вет центром. Всі прививки мають зроблені бути за скільки до поїздки? Це все має бути обов’язково ?( глистогінні, від блох, від сказу, прививки за віком стандартні,загальний огляд) іхати ми будемо до Канади по сухопутному через міст машиною, не летимо.
-
В четверг утром сделайте сертификат во Львове или сегодня вечером Звоните в любую частную клинику во Львове и спросите у них
-
Мы делали в Польше) Спросите это в частной вет клинике, у них есть список всех документов, которые нужны для вылета в разные страны
-
В какой стране?
-
Звичайно)
-
Такі правила вивезення домашніх тварин з України були постійно до війни. Але зараз всюди бардак, кожен вигадує нові документи і вимоги, люди летять з різних країн, де свої вимоги. Тому все й змішалося в одну купу. Але в Україні раніше health certificate давав митний ветеринар або на кордоні, або в аеропортах.
-
Спитайте про міжнародний сертифікат, у нього 120 годин строк дії, цінність має таку саму як і health certificate
-
Або ще вони його називають "зелений сертифікат"
-
Мені казала наша ветеринар взяти форму 1 і зелений сертифікат в Україні, і тоді мені його на укр кордоні поміняють на європейський сертифікат🙈🤷♀ Але Європейський діє лише в Європі, тому якщо далі летиш кудись вже треба міжнародний тоді
-
Єнімал айді в Канаді працює? скажіть будь ласка.