Pets to Canada
-
У меня и чипы не пикали и никакую бумажку не давали, через водителя вернули паспорта, ехали бусиком на 8 мест, сумка была со мной в салоне, я ее разложила и поставила им туда туалет, на заправках его мыла, но они сходили один раз утром, поэтому мороки мало было
-
Мы поездом
-
А плєдік не дають в літаку?
-
Дякую!
-
Они и не должны стоять, лежа.
-
Если мы про салон говорим
-
ні, навіть питання про титри не звучало. Тільки сказ дивилися.
-
Ось такого плану, тут в чаті знайшла бланк, роздрукувала, і з ним до повятового ветеринара їздила. Повятовий перевіряє чіп, усі щеплення, обробку від паразитів, і видає цей сертифікат. Він платний.
-
Може отакий?
-
чи 112,8 злотих, чи 124 злотих, вже і не згадаю, хоча я тут вже про це писала. Ми думали, то безкоштовно, бо родич летів у липні, йому робили у Варшаві безкоштовно, але в Польщі змінили закон і стало платно. Не знаю щодо приватного лікаря, ми звернулися до нашого, у якого робилищеплення та обробки, він сказав, що таке не виписує. Я погуглила,то вичитала, що тільки у повятового треба робити, бо на відміну від звичайної довідки про здоров'я, сертифікат має право виписувати лише повятовий. Чесно кажучи,мені здається, що звичайної довідки було б достатньо.
-
Добрий день! Заїжджала 5 вересня, титрів не було, навіть ні хто не питав, дали дозвіл і я пішла собі.
-
А записуватись треба до нього до повятового за дозволом на виїзд? Чи в порядку черги там? Підкажіть, будь ласка❤️🙏
-
В мене цікаве питання, нашо вам?)))
-
ми взагалі спочатку знайшли в інтернеті повятового (ми в Поморському воєвудстві жили,в глухому селі, де нічого немає, тому шукали в найближчих містечках із цивілізацією), потім заїхали, поспілкувалися щодо сертифікатів. Записалися на певний день (за добу до вильоту), приїхали з тваринами і паспортами, і нам виписали сертифікати.
-
Хто зараз в аєропорту во Франкфурті? Можемо зустрітись 😆