Pets to Canada
-
В случае с клещем это поможет?
-
Там просто не факт что один большой клещ, у котов обычно они маленькие (по крайней мере, то что я видела) Главное почистить уши вот чем-то таким, попробуйте аккуратно потом, не пихая глубоко ушную палочку, после закатывания , достать содержимое. Можно купить средство по уходу за ушами для собак (с длинными ушами)
-
номер Вам бачу скинули . Дзвоніть через вайбер out..через звичайний я не могла додзвонитися..Кажуть і через скайп дзвонять .Я дзвонила приблизно о 16.00 за українським часом. Трубку підняли протягом кількох хвилин ..І дзвінок вийшов мені безкоштовний.
-
Можно попробовать найти украинского ветеринара, что бы хоть как-то сориентировал по препаратам, я просто такое проходила с котом (правда не своим, гостевым) но это было лет 5 назад и как вы понимаете, в Киеве в клинике это заняло 5 минут - я сказала, что он чешет уши и тут же был сделан мазок, который пошли смотреть под микроскопом. Точно промывала, но, вроде что-то и капала. Кровь может быть просто от того, что расчесал уши.
-
Ребята , подскажите нужны титры для собачки если лететь из Молдовы?
-
В Україні звісно багато чого не не ідеально, але оці титри, як ви пишете, якраз вимагає Євросоюз…а не Україна бриє бабло (…Інша справа, що у звʼязку з війною, їх зараз майже не вимагають і спростили правила виїзду…До війни ,без титрів ви нікуди би не заїхали…А ще є країни де рівень сказу високий і Україна туди входить, тому так….Добре, що зараз зробили це помʼякшення…Титри Канаді не потрібні..Які країни ще їх не вимагають, того не знаю. Але думаю їх вартує зробити, ну хіба що з Канади не будете ніколи виїжджати..В Канаді вони значно дорожче коштують і ветеринари в рази дорожчі.
-
Дякую!
-
Я брала в своём городеЖитомире
-
lubimec.com.ua/ua/p1291934566-sumka-perenoska-madison.html
Всім привіт! Кому потрібна переноска для вуханів? Повністю нова, я брала на минулому тижні за 1250 грн. Так переживала, що не знайду. В результаті вийшло дві😜
-
Таку купили тільки на днях 😅😅правда в Німеччині за 43 евро в зоомагазині🙈
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, так хочемо перевести свого улюблениця, але сильно переймаємося на рахунок багажного відділення
Хто брав у салон з собою, якщо котик не зможе стояти повністю у перенесці в висоту 24 см, це є великою проблемою? Можуть не впустит у салон?
-
Так вона не відповідає висоті необхідній для салону (
-
так в салон одні вимоги, а в багаж інші
-
Так так, я просто не зрозуміла куда саме людина хоче посадити котика)
-
У нас взвешивали
-
Всем доброго времени суток, может быть кто то летел из Израиля на Аир Канада по CUAET с собакой в салоне поделитесь опытом пожалуйста