Pets to Canada
-
Всім привіт🤗 щойно з першого разу зв’язалась з air Canada і забронювала для нашого коржа місце в багажному відділені. Прийшло підтвердження на пошту Animal in hold - підкажіть, це означає, що пес в багажному? Чи вони наплутали і це означає, що в салоні? І ще одне питання, мене попередили, що в багажному холодно.. я і так переживаю за нашого пса, чи допускаються собаки в курточках чи хоча б кофтинках? Хтось вдягав своїх перед відльотом?🤪 дякую🙏
-
Собак в багажном держать в отдельном помещении, где соблюдается климат контроль, там поддерживается нормальная температура.
-
Можно в любой ближайшей от вас, вбиваете в гугл мап и посмотреть какая поближе. Большинство делает на Гагарина 5, и мы там тоже делали, так как там рядом Гагарина 15 и мы там взяли справку разрешение на вылет с Евросоюза.
-
Подскажите максимальный размер для переноски собаки в салон самолета? Мягкая/жесткая?
-
Большенство компаний и стран просят Чип Вакцину Паспорт животного И либо отметку в паспорте об обработке и здоровье, либо отдельный сертификат
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи підходе такий паспорт для перевезення тварини..? А також що робити, якщо в паспорті дані (Тобто ім’я власника, порода та ін.) записані українською мовою ..?
-
Якщо ви в Україні, то не підходить, треба міняти і все має буди англійскою. В чіпі головне номер та дата встановлення, адже тільки після чіпування вакцина від сказу стає дійсною. Якщо ви вже в Польщі, то раджу поміняти на міжнарадний вет паспорт ЄС всіма правдами і неправдами
-
У мене такий самий, але все англійською. Їхала у липні з України до Австрії через Словакію. На кордоні тільки чип просканували і все. Жодних питань.
-
Ми в Польщі, добре, а все що вже має пес, вакцинації, їх перенесуть в інший паспорт ?
-
Вони зроблені після чіпа?