Pets to Canada
-
Да с чего Вы взяли) Я от всего сердца желаю Вам счастливого пути и легкой адаптации . Просто много, кто здесь пишет « а мы провезли мешок корма», «а у нас и прививки не смотрели», «а в нашей переноске уши упирались, никто против не был» Это все риски. К сожалению, люди просто читают истории, думая, что можно всем так поступать. А потом некоторых разворачивают. И бывают истории, что оставляют животных в аэропорту. Только не пишут об этом. Но потом пишут о пристройстве животных в группах той страны, где оставили. В другой группе писали, что людям просто из-за палки колбасы дали красный коридор на 5 лет! Из- колбасы! Зачем им эта колбаса нужна была?? 🤦🏼♀️
-
Підкажіть будь ласка, що це за документ такий? Я просто сама збираю інфу для кота і всіх необхідних документів для нього, вже заплуталась))
-
Доброго дня.Я розумію,що в групі тонна інформації по перельоту з котами.Але не можу зрозуміти і немає в кого запитати. В нас киця польська,паспорт,книжечка здоров’я,чіп і прививки ми всі робили тут.Зробили від сказу і від хвороб заразних. Чи достатньо нам паспорта і сертифіката здоров’я від нашого ветеринара?Чи можемо ми не робити титри?
В Польщі мене лякали,що житла не знайдемо,але за багато років я не лишилась жити на вулиці через своїх тварин,завжди знаходила житло.Та бачу,що люди масово шукають тваринам новий дім через виїзд до Канади,якщо маєте позитивний досвід,то діліться їм будь ласка,щоб не так страшно було.Дякую за відповіді🙏
-
Підкажіть, будь ласка, що це за документ такий, книжечка здоров’я?
-
Сертифікат здоров'я у Польщі, я так зрозуміла, це звичайний огляд приватного ветеринара - обробка від глистів, кліщів і т.п. Ветеринар має зробити відмітку в паспорті і дати довідку що кіт здоровий. А тоді звертаєтеся до повятого (обласного) ветеринара і він дає дозвіл на вивіз кота з країни.
-
Може Ви також підкажете, якщо у кота є вакцина від сказу і її занесли просто у паспорт, то треба роботи окремий документ? Якщо так, то як він офіційно називається? Сертифікат прививки від сказу? Бо постійно читаю різні визначення одного і того ж документу, легко заплутатись 🙉
-
Дякую Вам за відповідь і пояснення, з цим зрозуміла. І це все ж для Канади потрібно, так? Бо наче на офіційному сайті лише сертифікат про вакцину від сказу написано. А читаю, що багато чого іншого питаються
-
При наличии европейских документов титры не требуются
-
Я зараз буду вдома пришлю вам фото,це окрема книжечка,такая як паспорт і такиназивається
-
Буду дуже вдячна Вам! 🫶🏼
-
Зрозуміла, тобто виїзд то одні документи, а в‘їзд то інше. Дякую!
-
Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, тобто, якщо паспорт у кота український, то треба титри робити все ж таки? Якщо, наприклад, з Польщі до Німеччини їхати, а потім літаком до Канади
-
Понимаете сейчас сложно сказать, така как делаются поблажки из-за войны, многие уехали без проблем с минимумом документов.
Если у вас есть возможность и время позволяет то делайте паспорт котейке в Европе особенно если вылет будет из Польши