Pets to Canada
-
Наверное да, в багаже не знаю надо ли :)
-
Ну що ж тепер настала моя черга ділитися досвідом перельоту з Котом. Аж самій не віриться 😅🙈Почну з самого початку. Купували білети Франкфурт - Торонто в компанії Lufthansa в 20-х числах вересня на 12 жовтня, білети були на літак Air Canada, кіт летів з нами в кабіні, білет на нього коштував 75€. Трохи заморочились з цим білетом бо в одної компанії купляли в іншій летіли, і по телефону посилали одна до одної щоб прийшло підтвердження. З документів у нас були :паспорт, чіп, вакцина, і в останній день перед вильотом знайшли клініку у Франкфурті де допомагають українцям і зробили там healthy certificate, та дали таблетку від глистів, взяли за сертифікат 15€ і з таблеткою всього 23€, якщо б врахували послуги клініки взяли б 55€. В аеропорті були о 5:30 ранку на реєстрації ніхто нічого не перевіряв, ніякого додатково вет котролю не було. Найцікавіше та найстрашніше було коли сканували всіх і все, мені сказали кота взяти до себе на руки, я кажу що він дуже боїться і мені треба якась кімната, він сказав що немає і не може, при цьому черга величезна, думаю зараз або я буду вся перецарапана, або Кіт надзюрить прямо на мене 🙈 беру його він в мене вчепився, я його словами намагаюсь заспокоїти, чую щось гаряче на животі, думаю вже мабуть кіт зробив піпі 😅 в цей час перевіряючий бігом просканував переноску і приніс мені, Кіт торпедою туди залетів всі були сухі, ура! Передала кота потім перевірили мене, все добре. Далі ніхно нічого не питав і паспорт не дивився, лише на посадці спитали в мене кіт чи собака, і ВСЕ! Звісно кіт нервував при взльоті, бо на машині, в поїздах були а це щось для нього нове. Бачила по очах що він зовсім не розумів що відбувається *прикріпляю фото😅Майже всю дорогу спав, стояв постійно на підлозі. Посадка була м'яка навіть не помітив але вже не спав. Коточка іноді гладила бо переживала за нього, і щоб він не думав що він один.😅 Вже в аеропорту Торонто на виході бордер офицер спитав паспорт і вакцинацію на кота, на цьому все. Бажаю всім добре долетіти зі своїми улюбленцями!😊✈️🐱🐶
-
Це і для котів і собак ?
-
Доброго дня. Підкажіть , а де ви обміняли ? Хочу теж тут обміняти
-
Спасибо за ответ) мы в Берлине. Далеко от нас
-
Извините на фото это сертификат или осмотр врача ?
-
Дякую ,ось таку ,але купляли в Німеччині за 42 евро lubimec.com.ua/ua/p1291934566-sumka-perenoska-madison.html
-
Добрый день. Подскажите, если у меня будет билет, могу я не по телефону, а поехать в аэропорт и там купить билет на собаку?