Pets to Canada
-
Вітаю. Хочу поділитись досвідом перевозки кота Austrian Airlines до Канади. Перед тим як придбати квиток дзвонили на гарячу лінію (польську) щоб дізнатись чи є в наявості місця для тварини. Купили квитки та знову звнили на гарячу лінію щоб кота приєднали до мого квитка. Летіли із Варшави із пересадкою в Австрії до Канади. У Варшаві дуже прискіпливо відносяться до переноски для тварини!! Майте це на увазі! У нас було 2 переноски і жодна їм не подобалась...хоча вони практично відповідали їх стандартам на сайті. Сертифікат здоровя не перевіряли взагалі в жодному аеропорті!!! У Австрії ми чекали у транзитній зоні. Паспорт на кота подивились 1 раз при оформленні йому посадкового талону.
-
Мені Люфтганза потрібна
-
О, спасибо. Как и положено в рабочее время? Как указано на сайте?
-
О, спасибо. Попробую...То есть теоретически я могу в Вене в аэропорте забронировать билет?
-
Дякую)
-
мені взагалі приватний пояснював, що відмітка у паспорті про обробку тварини від глистів дійсна місяць ну і саму обробку не бажано проводити за 48 годин... Навіть проглистовку і обробку від бліх та кліщів бажано робити в різні дні.... Та й важко потім всі сертифікати позбирати до 48 год....🙄...огляд, дозвіл на виїзд...І навіть державник казав що довідка ф1 дійсна більше як дві доби ..Але правила авіа ніхто не відміняв.
-
привіт усім може хтось летів з Італіі в Торонто з собакою? дякую
-
Расскажу историю успеха. Ехали мы из Германии в Альберту. В Германии были год, прививки у нас были немецкие, как и штампы в международном украинском паспорте. Летели из Мюнхена в Париж, потом в Калгари. Пришлось брать два раздельных рейса с пересадкой в 3.5 часа. Все изза кота в салоне, так как никто не мог сделать нормально место ему. Летели air france + westjet, покупая билеты независимо и оформляя кота отдельно. В Мюнхене у кота попросили паспорт и посмотрели прививки. Все. Долетели, забрали багаж пошли в другой терминал. Там проверили визы дважды, потом на регистрации - проверили опять вакцину кота. Больше кот никого не интересовал, кроме таможни в каогари. Где всех тоже устроила прививка. Никаких проблем не возникло. Сам котэ стойко пересидел сутки в сумке, без воды, еды и других потребностей.