Pets to Canada
-
Більшість компаній дозволяє в салон тільки м'яку
-
Яка це? Я про це питаю.
-
М'яка - це з тканини
-
ДОБРОГО ВЕЧОРА
Забронював квиток з собакою в компанії WestJet . Собака 11 кг, запитали чи може сидіти під сидінням. Я сказав , що так. Як думаєте виникнуть проблеми при посадці на літак ? Можуть не пустити через вагу та розмір ? Тому що по телефону сказали , що якщо влізе під сидіння то ок .
А багато читав , що максимум 8-10 кг.
-
Дівчатка, я розумію що "м'яка" я її в очі не бачила. Тому, якщо є фото киньте будь ласка 🤗 дякую
-
Ну у них нет весового концепта, важно именно иметь достаточно адекватный размер, у вас сильно критичный?
-
Тут писали, що по телефону дозволили, а в аеропорту не пустили і люди бігали купували клітку в багаж(((
-
Зайдіть в медія групи, там багато прикладів
-
Так посмотрите в медиа чата .. каждый день по несколько сбрасывают
-
Дякую вам ♥️🤗
-
А нащо її міняють? Якщо міняють на міжнародний сертифікат, то я ж його робитиму в Німеччині. Я просто потягом їхатиму і не уявляю де потім в Польші меніяти ту довідку і нащо. Наскільки я зрозуміла з тони перечитаних повідомлень - ф1 треба для перетину кордону з ЄС, чи я неправильно зрозуміла?
-
Вам написали про правила Канади. Тут чат з провозу тварин в Канаду. З цим треба буде жити ...
-
Я не хочу нагнітати, пишу лиш одне. Асіміляція Центру та Сходу України - це історична довідка - була найбільшою та сильною. Більшовики та СРСР нищили українство в будь-який спосіб. Тому, ми не знаємо мови і своєї історії і це факт.