Pets to Canada
-
Все може бути, але я тоді не знала що є ще якийсь сертифікат іата і у ветеринара запитала просто сертифікат здоров‘я, на що вона відповіла що таке дає тільки повятовий і порекомендувала ще й легалізацію зробити в паспорті. А зараз коли гуглю що це за сертифікат іата то маю максимум пояснення що це вимоги для контейнерів по перевезенню тварин… ось і шукаю істину
-
Вот этот сертификат у обычного врача
-
Скажите, а если билеты например на разные авиалинии, самостоятельная стыковка в Париже с длительным ожиданием, 14 часов. То получается, что собаку которая будет лететь не в салоне, а в багаже забираешь и потом опять регестируешь на следующий рейс? То есть все документы, которые за сутки до этого получены и все? Как вообще такие стыковки проходят с животными? Просто сейчас выбираем рейсы.
-
Добре, я покажу їй ще раз цей сертифікат і запитаю конкретно по цьому фото. Дякую
-
Он международный, специально для перелёта, нужно на англ заполнить
-
Сьогодні їхали з Лейпцигу до Парижа потягом. З пересадкою у Франкфурті.
Є різні умови для провезення тварин, але всі вони мають оплачуватися. Як дитячий квиток, якщо по Німеччині, або як 50% від дорослого, якщо закордон. Купляються білети, окремо докуповується резервація місць і окремо на собаку. При покупці квитків на собаку був список умов (документи собачі, намордник і тд) по факту всім було пофіг. Всі тіскали коргі.