Pets to Canada
-
Лучше не рисковать, это понятно, спорить с ними в аэропорту с ними это пересрать себе все на свете
-
История умалчивает)) выдано заводчиком
-
Ох уж эти заводчики)) кто у вас там хоть похвастайтесь?))))
-
Це мабуть якийсь старий ?
-
Да) собакам 6 и 8 лет
-
Красавцы😍
-
Дякую
-
О , ви з двома тваринами будете летіти ) а на 1 людину можна ж 2 тварини , так ?
-
Обожнюю такі селфі-фото 😆
-
Так з двома, але не знаю чи дві на людину, бо я з чоловіком і дітьми😀
-
При условии что один в багаж, а второй в салон
-
Так і живемо))
-
Народ, допоможіть, будь ласка. Хто знає як заповнити Application for permit to import live animals?? Хочу забрати домашнього кролика і треба мати цей перміт.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, лечу с котом в Канаду, в требованиях написано, чтобы была свежая прививка от блох и глистование. Спрашивала у ветеринара в Германии, он показал свои препараты, которые есть. Но я не могу понять, в Украине мы делаем всё сами, и вклеиваем наклейку, возле которой врач подписывается. Тут я пыталась узнать, нужны ли наклейки, меня не понимают 😅 тут такого вроде нет Кто летал, вы делали от блох и глистование просто у доктора? или тоже вклеивали наклейки от препаратов и простои врачей подписать
-
Просто покупайте у них препарат просите stickers, и просите поставить Stempel und Unterschrift.
-
Вітання всім!
Я знов з титрами в цей чудовий ранок середи 😁
Ситуація така:
- кіт в Польші з листопада 2021 року (вже рік)
- завозила його з укр вет паспортом і титрами
- в травні треба було робити нове щеплення, а я його профукала
- щеплення зробила, але з запізненням на 5 днів (16.05 замість 11.05)
- в укр вет паспорт польський ветеринар вклеїв вакцину
Саме питання: Коли я зроблю титри, то в випадку виїзду з Польщі повинна виконуватися лише вимога про 21 день після щеплення?
-
А це мої
-
А що так можна було? 🤣🤣🤣🤣 Щиро дякую, ви підняли настрій на весь день 🌺
-
спасибо большое
-
Муж предложил оставить так до утра)) и пойти по барам 😂😂