Pets to Canada
-
А яка треба переноска у салон для кота ? Не знаєте часом ? В мене є пластикова переноска ( типу як на тому відео де діти ( маленька ) а є ще рюкзак переноска ( з єлюмінатором )
-
Теж над цим думала, що може такого стресу дістати, що не виживе. Вони дуже всього бояться.
-
На сайте вест джета есть требования по размерам В салон должна быть мягка
-
Магкая и хорошо вентилируемая. Рюкзан с илюминатором по правилам нельзя
-
ОБЯЗАТЕЛЬНО!
-
А він м’який , і з дірочками
-
Ось
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка як відбувається реєстрація тварини ( котика ) на літак ? Білети не куплені тому що ми ще в україні Планується виїзд з амстердаму Білети будемо купувати за 2-3 дні до вильоту можливо за день до виліту скажіть чи реально в такій ситуації щоб був рейс на кота ?
-
А ну, покажите сбоку...если сеточки есть то можно попробовать
-
Оце по боках сєточки ) ☺️
-
Саме так, ви праві - це залежить від авіа компанії. Бодай, в більшості авіакомпаній тварина не заміняє ручну кладь - я до того передивилась декілька і у всіх не було ніяких ремарок, що тварина йде замість ручної клажі. Автоматом я розуміла, що вона і не йде, так як тварина розміщується під сидінням а ручна клажа - на полиці зверху. А в Air Canada, я це і не перевіряла. Просто зараз тільки у них вигідні квитки залишились, тому в них і купили. Ну а речі ми упаковували заздалегіть, так як з України вже виїхали і упакували з розрахунком, що буде на людину і великий чемодан і ручна кладь. Корочше, майте на увазі, що в Air Canada тварина замінює ручну кладь.
-
Маловероятно
-
Кеп)) это я видела, хотелось бы подробнее, и с двух ли сторон
-
Аа, зараз ) з двох сторон. Секундочку
-
Concerned about the health and safety of transported animals, we have decided to limit the possibility of transporting brachycephalic dogs and cats in the baggage hold. Currently, animals of brachycephalic breeds can be transported as cargo.
Before purchasing the service of transporting an animal in the baggage hold, please make sure your pet’s breed is on the list of animals that we have prepared : www.lot.com/pl/en/journey/special-services/traveling-with-pets/animal-in-hold // Marta