Pets to Canada
-
Я спілкувалася із знайомими, хто вже в Монреалі ( і них песик, так би мовити Мужчіна, не хлопчик). І вислала ж їм оту витяжку з сайту, що, мол, всі тварини з 01.01.2020 мають бути стерилізовані . Вони мені відповіли, що це залежить від району де ви живете. В їхньому просто за некастровану тварину платиш податок на 10 доларів більше! Я так зрозуміла, що це треба буде виясняти вже не місці, так як здідси " ничего не понятно ".
-
Нам ця тема теж дуже актуальна, бо в нас теж Мужчіна, а не хлопчик!:) Правда маленький - чіх!:)
-
А взагалі, якщо є можливість, сходіть до ветеринара, нехай перевірить сердце та стан здоров'я, можливо йому дійсно дадуть довідку, що йому не рекомендована/протипоказана кастрація через стан здоров'я. Проте таку довідку вони зможуть надати тільки якщо дійсно є проблеми зі здоров'ям. Просто ви ж кажете, що у вас вже вік не той, може це є дійсно підстава.
-
Доброго дня! Побачила в переліку документів сертифікат вакцинації від сказу. Його обов'язково треба чи буде досить запису про вакцинацію у паспорті?
-
Якщо буде можливість, то краще візьміть ( його дає лише лікар, який робить щеплення)
-
зрозуміла, дякую
-
Достатньо запису у паспорті, якщо це паспорт Євросоюзу. В інших випадках краще мати сертифікат.
-
дякую. паспорт український новий, тому прийдеться якось оформляти
-
Доброго дня, шановні !😊 Можливо хтось летів до Канади з папугою? Може знаєте які документи потрібні для перельоту?
-
Всем привет. Я удаляюсь из группы, потому что больше не актуально. Свою птицу буду забирать чуть позже, через полгода. Если вам нужна помощь касательно перевозки попугая в Канаду, то можете вступать в нашу маленькую группу t.me/+oUJ7nv4_bMM4M2Y6 Там идет коммуникация и есть подробный материал о том, как получить разрешение, по авиабилетам и тд.
Спасибо всем что помогали)
#попугай #птица #попугая #птичка
-
Спасибо большое ✊😁
-
Якщо правильно розумію, потрібно зробити обробку, а потім за 48 годин встигнути в‘їхати до Польщі і сісти на літак? А якщо займе більше 48 годин - знову робити обробку на Гагаріна?
-
#westjet Зарегистрировал кота вчера на рейс Амстердам - Калгари на 2 марта, в салоне летит. Списали с карты 133 CAD. Очень пригодился "авиа" алфавит, даже учитывая что у меня нет проблем с английским вообще, и оператор был нейтивом без акцента, связь хромала. По поводу весовых ограничений , сказали что у них их как таковых нет, смотрят на переноску и чтобы коту было в ней комфортно. Сказали что нужны будут титры/вакцина и справка о здоровье.
-
Супер! Дякую
-
Друзі, хочу вас застерегти при покупці квитків на тварин, щоби ви не повторили нашу помилку. Доки не прийде підтвердження броні на ВСІ рейси, не купуйте квиток. Я про таку ситуацію вже читала в групі, але всеодно ми допустили помилку, і тепер розхльобуємо.
Купували ми квиток вчора на січень Баку-Стамбул, Стамбул-Торонто єдиним квитком, але різні авіалінії. Перед тим, як купити квиток, подзвонили на гарячу лінію туркіш (бо через них брали квиток). Оператор підтвердив бронювання на кішку на рейс Стамбул-Торонто, і нас це підтвердження прийшло на пошту. Але підтвердження на кицьку Баку Стамбул не було. Оператор почав говорити, що в нього це пітвердження є, і він нам його відправив на пошту і що ми протягом 15 хв отримаємо цього листа, тому можемо купувати квитов. Ми поклали слухавку і як лохи купили квиток. Підтвердження броні нам так і не прийшло. Ми телефонували до ночі і лише сьогодні вранці додзвонилися і нам сказали, що Баку-Стамбул ніякого підтверження на кицьку ще немає і не було! І нам залишається поки лише чекати, чи дадуть вони добро на перевезення тварини…