Pets to Canada
-
В нас немає нічого з кордону з Польщею, там не було ветлікаря коли перетинали кордон і немає дозволу на виліт. Я так розумію що на основі цього ІАТА дають дозвіл на виліт. Або міняють Ф1 на кордоні і на основі тої заміни дають дозвіл на виліт. Хто брав нещодавно документи на Гагаріна 5 і Гагаріна 15 і успішно вилетів відгукніться
-
Да, нужна. Я выше расписывала как мы вчера границу проходили и больше всего смотрели на титры (очень щепитильно). Тоже в Латвию едем Ф1 у нас не было и про неё даже не спрашивали
-
Ребята, что же делать… Ф1 я смогу сделать. Но титры очень дорого. И нам уезжать 30.11 А котика своего я никак не могу оставить
-
Доброго дня,хто їхав до Канади з Грузії з котом? Чи питали тітри? Питаю,бо звернулась зробити аналіз,а сказали що для Канади не треба.
-
Титры обязательны, писала чуть выше как мы ехали. И у нас больше всего смотрели как раз титры. Справку ф1 вообще не проверяли и про неё не спрашивали, у нас её и не было
-
Доброго дня! Вилітаємо з Будапешта у Франкфурт, потім з Франкфурта вже до Канади. Летимо з собачкою породи «Пікінес». З документів є паспорт європейського стандарту, ветеринарний паспорт, чіп, вакцина проти сказу. Чи обов‘язково робити сертифікат підтвердження не наявності сказу (якщо потрібно, то за скільки днів до вильоту його необхідно робити)? Чи обов‘язково потрібне фото собаки в паспорті? Чи необхідна довідка «Форма №1»? Дуже багато інформації, але не зрозуміло чи дійсно необхідні ці всі документи для вильоту в Канаду. 🙀🤯
-
Его все документы были сложены в одном файлике. Муж приготовил только паспорт, файлик оставался в рюкзаке, а после тщательного просмотра паспорта, попросили чип, тогда муж сказал, что чип в паспорте всё есть, и что они только что смотрели на него, но они сказали: «неееет, у Вас должен быть еще документ А4», тогда муж достал файл и начал в файле доставать А4, они спросили, там есть еще документы на собаку ? Муж сказал да, и они попросили показать всё что есть
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка Ви випадково не air canada будете летіти?
-
Мы чипировали собаку в Польше и нам не только в паспорт вписали, а еще и дали лист А4, в котором указано всё о нашем чипировании, к нему же прикрепили степлером все оставшиеся штрих-коды.
-
Так
-
Це точно