Pets to Canada
-
Але ж офіційно в Польщу зараз не потрібно титри..... То чому питають? Я просто зараз стою в черзі на кордоні з Польщею і вже переживаю.
-
А паспорт европы получили? Вакцину когда последний раз делали?
-
Я знаю, що вони були непотрібні на початок війни, але в червні чи липні умови перевезенн тварин повернули на довоєнні часи з усіма документами. Ресурси зараз не знайду, але точно їх бачила коли готувалась до перетину кордону
-
Можно без титров если прямой рейс Турция Канада. Ф1 это только а странах СНГ существует.
-
Кровопийцы.😢
-
Это не совсем так работает. Но если у вас Европаспорт то нет повода переживать.
-
Питання людського фактору ніхто не відміняв, люди в группі писали, що у деяких не перевіряли титри. Але, перед поїздкою в канаду краще не ризикувати, бо це може дорого коштувати (квитки-то не дешеві). Я би за відсутності титрів краще зробила петлю і заїзжала б через Румунію
-
Девочки я сейчас вылетаю в Торонто,был паспорт,чип,вакцина,обработка за 48 часов и бадание и справка о бадании,инспектора взяла разрешение и все больше ни чего не нужно! Высота переноски 25 см,заставили купить выше так как собака должна стоять в переноске,документы провери один раз и все,ни кто не взвешивал его
-
Их ждать не три месяца. Вы точно прочитали закреп? Их ждать надо пару недель. А карантин в три месяца не требуют.
Если не хотите их делать, то едьте через Румынию.
-
Откуда?...какие документы есть...
-
Ф1 не для поляков. Она для украинцев
-
Вы же не собираетесь купить билет у агрегатора, правда?
-
Ліцензію ви будете оплачувати раз на рік. І там десь 30 доларів для кішки. Щомісячно вам можливо прийдеться платити за неї власнику житла. І там, здається, немає різниці, стерилізована кішка чи ні.
-
Ми будемо у Польщі ще 2-3 місяці. Я планувала зробити там титри. А тепер от думаю чи пустять в Польщу без титрів🙄
-
Добрый день Подскажите кто то летел вест джет Мягкая переноска пойдет размерами 47/26/27
-
а покупали прям в аэропорту? или заранее это требование узнали? вы с манюней вместе летите, т.е. не в багажном отделении будет?
-
Почему люди не читают закреп #7... И остальные.... неужели лучше мучаться догадками...
-
Не занимайтесь туризмом без титров. Делайте европаспорта.